Укр
Рус
Гриби в духовці Другі страви Чилійська кухня

Фаршировані печериці, запечені в духовці

( 5.0000 5 53 3 оцінки)
577 - переглядів
45 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Фаршировані печериці, запечені в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Створення печериць, фаршированих м'ясом, запечених в духовці, - це хороший спосіб навчитися готувати болоньезе з нуля. Ці смачні гриби - корисний вибір, і хоча ви можете їсти їх в супах або салатах, найкраще вживати їх поодинці, супроводжуючи начинкою, подібної до тієї, яку ми вам представляємо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані печериці, запечені в духовці" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири8.5 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії121 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розігрійте духовку до 180 градусів. Далі помістіть велику сковороду на плиту і добре розігрійте. У гарячій сковороді розтопіть нарізане кубиками вершкове масло, і покладіть попередньо приготований або придбаний в магазині яловичий фарш. Обсмажуйте фарш, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин або поки м'ясо не змінить колір.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Додайте подрібнену цибулю в сковорідку до присмаженого фаршу.

Крок - 2
03

Потім очистіть від шкірки моркву і наріжте її якомога дрібніше. Можна овоч так само натерти на дрібну тертку. Надішліть подрібнену моркву в сковорідку до м'яса і цибулі. Додайте так само в сковороду, попередньо дрібно нарізану селеру і готуйте вміст, періодично помішуючи ще кілька хвилин, даючи кожному інгредієнту час.

Крок - 3
04

Потім залийте в сковорідку до решти продуктів томатний соус (рідкий) або томатне пюре, варіть кілька хвилин, потім додайте червоне вино, добре все перемішайте і продовжуйте готувати вміст, дайте йому знизитися.

Крок - 4
05

Тим часом, помийте проточною водою, трохи просушіть, а потім наріжте дрібними кубиками на кухонній дошці свіжий помідор. Додайте нарізаний помідор в сковорідку до м'яса і перемішайте.

Крок - 5
06

Далі залийте в сковороду яловичий бульйон, рясно приправте все сіллю і спеціями (чебрець, сушений орегано, чорний мелений перець). Ретельно все перемішайте, зменшіть вогонь і томіть вміст сковороди близько 30 хвилин, поки рідина практично не зменшиться.

Крок - 6
07

Тепер покладіть на деко заздалегідь очищену шапку грибів портобелло (різновид печериці), приправте оливковою олією, посипте сіллю, чорним меленим перцем і орегано.

Крок - 7
08

Заповніть кожну шапку гриба раніше підготовленою м'ясною начинкою, накрийте круглою скибочкою сиру моцарелла, відправте в розігріту духовку і запікайте близько 10 хвилин. Витягніть і подавайте готові фаршировані печериці, запечені в духовці, прикрасивши свіжою петрушкою зі свіжими помідорами чері.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ікра з кабачків і баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Ікра з кабачків і баклажанів 60 4 3 з 5 - детальніше -
Том ям на кокосовому молоці - покроковий рецепт, фото 1 Том ям на кокосовому молоці 50 5 3 з 5 - детальніше -
Булочки на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Булочки на дріжджах 100 3 3 з 5 - детальніше -
Курка цілком у духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка цілком у духовці 85 1 3 з 5 - детальніше -