Укр
Рус
Гриби в духовці Другі страви Російська кухня

Фаршировані печериці з помідорами в духовці на Новий рік

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

833 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Фаршировані печериці з помідорами в духовці на Новий рік - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ідеальна страва для вегетаріанців або коли ви готові до перерви на м'ясо. А ще ці фаршировані шампіньйони з помідорами, приготовані в духовці, можна подавати і до столу на Новий рік.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані печериці з помідорами в духовці на Новий рік" (на 100 грам)

  • Білки3 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи4.4 гр.
  • Калорії149 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розігрійте духовку до 200 градусів. У невеликій сотейник або каструлю покладіть вершкове масло і добре розігрійте, додайте подрібнені зубчики часнику (видавлені через чеснокодавку), сіль і чорний мелений перець за смаком (зазвичай просто щіпка). Використовуючи середній повільний вогонь, томіть масло і часник до ароматного стану, приблизно 3-4 хвилини.

Крок - 1
02

Тепер ретельно помийте великого розміру печериці, видаліть в них ніжки, просушіть паперовим рушником і змастіть кожну сторону грибів раніше підготовленим часниковим соусом.

Крок - 2
03

Далі добре промийте під проточною водою і на обробній дошці розріжте навпіл помідори черрі, розріжте на невеликі шматочки сир моцарелла (бажано брати високої жирності) і помийте, а потім дрібно наріжте зелень базиліка. Відкладіть щіпку або дві базиліка для прикраси страви.

Крок - 3
04

Покладіть часточки помідорів, нарізаний сир і подрібнений базилік порівну між грибами, акуратно поклавши в середину кожної шапки печериці. Покладіть начинені гриби на змащене маслом деко і відправте в попередньо розігріту духовку. Готуйте гриби в духовці близько 10-12 хвилин або до повної готовності.

Крок - 4
05

Помістіть невелику каструлю на плиту, залийте в неї бальзамічний оцет і трохи коричневого цукру. Варіть вміст на середньому вогні, поки воно не зменшиться вдвічі і не утворить досить густий сироп, приблизно 4-5 хвилин. Після зменшення кількості вмісту зніміть ємність з вогню.

Крок - 5
06

Вийміть вже запечені гриби з духовки і збризніть кожен зверху раніше підготовленим сиропом з бальзамічного оцту. Прикрасьте фаршировані шампіньйони з помідорами, приготовані в духовці, гілочками базиліка і подавайте до столу. Таку страву можна навіть приготувати на Новий рік або до іншого не менш важливого свята.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вірменський хаш - покроковий рецепт, фото 1 Вірменський хаш 85 6 3 з 5 - детальніше -
Яєчня з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з цибулею 35 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з баранини в маринаді - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з баранини в маринаді 60 4 3 з 5 - детальніше -
Квашена капуста по-грузинськи - покроковий рецепт, фото 1 Квашена капуста по-грузинськи 45 1 2 з 5 - детальніше -