Укр
Рус
Налисники Випічка Українська кухня

Фаршировані млинці з фаршем

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

1315 - переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Фаршировані млинці з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Найчастіше саме м'ясною начинкою фарширують тонкі млинці - адже це найпопулярніший спосіб, який використовують і люблять багато. Фаршировані млинці фаршем виходять соковитими і можуть запросто замінити повноцінний сніданок.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фаршировані млинці з фаршем" (на 100 грам)

  • Білки8.7 гр.
  • Жири9.7 гр.
  • Вуглеводи19.2 гр.
  • Калорії206 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї оливкове або рослинне масло і добре прогрійте. Покладіть в гаряче масло яловичий або свинячий фарш (який можете приготувати самостійно або купити в будь-якому магазині) і обсмажуйте, помішуючи, кілька хвилин.

Крок - 1
02

Потім посипте м'ясо подрібненою куркумою, сухим кмином і коріандром і продовжуйте смажити, помішуючи, ще кілька хвилин.

Крок - 2
03

Далі додайте в сковорідку попередньо вимитий і натертий на крупній тертці імбир, долийте лимонний сік і смажте, постійно мішаючи, до зникнення почервоніння в м'ясі.

Крок - 3
04

Потім очистіть від лушпиння червону цибулю, на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками, а потім так само відправте в сковорідку до м'яса. Трохи присоліть вміст і смажте, періодично помішуючи, до розм'якшення овоча.

Крок - 4
05

Тепер посипте вміст сковороди заздалегідь вимитою і дрібно нашатованою зеленню петрушки, перемішайте і зніміть з вогню. Відставте в сторону охолоджуватися м'ясну начинку.

Крок - 5
06

Далі засипте в глибоку ємність просіяне борошно, трохи присоліть і перемішайте. Потім розбийте в ємність курячі яйця, залийте молоко і за допомогою міксера або кухонного вінчика ретельно все збийте, до однорідної досить рідкої суміші.

Крок - 6
07

Помістіть спеціальну сковорідку (для випічки млинців) на вогонь і добре розігрійте. Порційно заливаючи мірною ложкою в гарячу сковорідку рідке тісто, випікаючи тонкі рум'яні млинці для майбутньої страви. Викладіть млинці на блюдо і охолодіть до кімнатної температури.

Крок - 7
08

Потім викладіть млинці на обробну дошку і на кожен укладіть раніше підготовлену м'ясну начинку. Потім акуратно загорніть млинці в рулет, сховавши начинку всередині. Покладіть начинені млинці на блюдо.

Крок - 8
09

Далі помістіть невелику сковороду з маслом на плиту і добре прогрійте. Покладіть в гарячу сковороду начинені млинці і обсмажуйте, перевертаючи, по обидва боки, до появи коричневої скоринки.

Крок - 9
10

Готові фаршировані млинці фаршем викладіть на тарілку, посипте заздалегідь вимитою і дрібно нашаткованою зеленою цибулею і приступайте пробувати

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рецепт цукерок в формочках - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт цукерок в формочках 55 3 3 з 5 - детальніше -
Грибний соус з шампіньйонів - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус з шампіньйонів 40 1 2 з 5 - детальніше -
Спрінг роли з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Спрінг роли з куркою 55 2 3 з 5 - детальніше -
Котлети з сочевиці - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з сочевиці 45 3 3 з 5 - детальніше -