Укр
Рус
thermomix thermomix
Млинці Випічка Українська кухня

Фаршировані млинці з фаршем

593 - переглядів
70 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Фаршировані млинці з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Найчастіше саме м'ясною начинкою фарширують тонкі млинці - адже це найпопулярніший спосіб, який використовують і люблять багато. Фаршировані млинці фаршем виходять соковитими і можуть запросто замінити повноцінний сніданок.

Інгредієнти

  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Молоко 500 мл.
  • Яйце 2 шт.
  • Сіль 1 ч.л
  • Борошно 2 скл.
  • Петрушка 1/4 пуч.
  • Цибуля 1 шт.
  • сік лимонний 3 ст.л
  • Імбир 2 ст.л
  • Коріандр 1 ч.л
  • Кмин 2 ч.л
  • Куркума 1 ч.л
  • Фарш яловичий 500 г.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Для початку помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї оливкове або рослинне масло і добре прогрійте. Покладіть в гаряче масло яловичий або свинячий фарш (який можете приготувати самостійно або купити в будь-якому магазині) і обсмажуйте, помішуючи, кілька хвилин.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім посипте м'ясо подрібненою куркумою, сухим кмином і коріандром і продовжуйте смажити, помішуючи, ще кілька хвилин.

    Крок - 2
  3. 03

    Далі додайте в сковорідку попередньо вимитий і натертий на крупній тертці імбир, долийте лимонний сік і смажте, постійно мішаючи, до зникнення почервоніння в м'ясі.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім очистіть від лушпиння червону цибулю, на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками, а потім так само відправте в сковорідку до м'яса. Трохи присоліть вміст і смажте, періодично помішуючи, до розм'якшення овоча.

    Крок - 4
  5. 05

    Тепер посипте вміст сковороди заздалегідь вимитою і дрібно нашатованою зеленню петрушки, перемішайте і зніміть з вогню. Відставте в сторону охолоджуватися м'ясну начинку.

    Крок - 5
  6. 06

    Далі засипте в глибоку ємність просіяне борошно, трохи присоліть і перемішайте. Потім розбийте в ємність курячі яйця, залийте молоко і за допомогою міксера або кухонного вінчика ретельно все збийте, до однорідної досить рідкої суміші.

    Крок - 6
  7. 07

    Помістіть спеціальну сковорідку (для випічки млинців) на вогонь і добре розігрійте. Порційно заливаючи мірною ложкою в гарячу сковорідку рідке тісто, випікаючи тонкі рум'яні млинці для майбутньої страви. Викладіть млинці на блюдо і охолодіть до кімнатної температури.

    Крок - 7
  8. 08

    Потім викладіть млинці на обробну дошку і на кожен укладіть раніше підготовлену м'ясну начинку. Потім акуратно загорніть млинці в рулет, сховавши начинку всередині. Покладіть начинені млинці на блюдо.

    Крок - 8
  9. 09

    Далі помістіть невелику сковороду з маслом на плиту і добре прогрійте. Покладіть в гарячу сковороду начинені млинці і обсмажуйте, перевертаючи, по обидва боки, до появи коричневої скоринки.

    Крок - 9
  10. 10

    Готові фаршировані млинці фаршем викладіть на тарілку, посипте заздалегідь вимитою і дрібно нашаткованою зеленою цибулею і приступайте пробувати

    Крок - 10

Оцінити рецепт