Найчастіше саме м'ясною начинкою фарширують тонкі млинці - адже це найпопулярніший спосіб, який використовують і люблять багато. Фаршировані млинці фаршем виходять соковитими і можуть запросто замінити повноцінний сніданок.
Для початку помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї оливкове або рослинне масло і добре прогрійте. Покладіть в гаряче масло яловичий або свинячий фарш (який можете приготувати самостійно або купити в будь-якому магазині) і обсмажуйте, помішуючи, кілька хвилин.
Потім посипте м'ясо подрібненою куркумою, сухим кмином і коріандром і продовжуйте смажити, помішуючи, ще кілька хвилин.
Далі додайте в сковорідку попередньо вимитий і натертий на крупній тертці імбир, долийте лимонний сік і смажте, постійно мішаючи, до зникнення почервоніння в м'ясі.
Потім очистіть від лушпиння червону цибулю, на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками, а потім так само відправте в сковорідку до м'яса. Трохи присоліть вміст і смажте, періодично помішуючи, до розм'якшення овоча.
Тепер посипте вміст сковороди заздалегідь вимитою і дрібно нашатованою зеленню петрушки, перемішайте і зніміть з вогню. Відставте в сторону охолоджуватися м'ясну начинку.
Далі засипте в глибоку ємність просіяне борошно, трохи присоліть і перемішайте. Потім розбийте в ємність курячі яйця, залийте молоко і за допомогою міксера або кухонного вінчика ретельно все збийте, до однорідної досить рідкої суміші.
Помістіть спеціальну сковорідку (для випічки млинців) на вогонь і добре розігрійте. Порційно заливаючи мірною ложкою в гарячу сковорідку рідке тісто, випікаючи тонкі рум'яні млинці для майбутньої страви. Викладіть млинці на блюдо і охолодіть до кімнатної температури.
Потім викладіть млинці на обробну дошку і на кожен укладіть раніше підготовлену м'ясну начинку. Потім акуратно загорніть млинці в рулет, сховавши начинку всередині. Покладіть начинені млинці на блюдо.
Далі помістіть невелику сковороду з маслом на плиту і добре прогрійте. Покладіть в гарячу сковороду начинені млинці і обсмажуйте, перевертаючи, по обидва боки, до появи коричневої скоринки.
Готові фаршировані млинці фаршем викладіть на тарілку, посипте заздалегідь вимитою і дрібно нашаткованою зеленою цибулею і приступайте пробувати
Випадкові рецепти