Укр
Рус
Фалафель Другі страви Італійська кухня

Фалафель зі свіжою зеленню

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

617 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Фалафель зі свіжою зеленню - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Фалафель - це проста вулична їжа, тим не менш, закуска, що подається майже на кожному розі, може здатися надзвичайно важкою і втомливою в приготуванні. Вже ні! Ці домашні фалафелі зі свіжою зеленню так легко приготувати, вони наповнені смаком і хрумтять навіть без смаження у фритюрі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фалафель зі свіжою зеленню" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири7.9 гр.
  • Вуглеводи35 гр.
  • Калорії253 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку засипте сушений нут в глибоку миску і залийте водою, повністю його покривши. Замочіть нут у воді на 24 години, щоб він пом'якшав. Коли нут вимочиться, злийте воду, ретельно промийте його. Не готуйте нут.

Крок - 1
02

Помістіть вимочений нут в кухонний комбайн. Далі помийте холодною водою зелень петрушки і кінзи, а потім відправте зелень так само в кухонний комбайн.

Крок - 2
03

Потім очистіть від лушпиння цибулю з часником і подрібніть на обробній дошці. Надішліть цибулю і часник в комбайн до нуту.

Крок - 3
04

Тепер засипте в комбайн борошно з нуту, порошок кмину, мелений коріандр, додайте чорний мелений перець, кайенский перець і сіль, а потім на високій швидкості збивайте вміст, поки нут не буде подрібнений. Не перестарайтеся - суміш повинна бути грубою, а не гладкою / пастообразною.

Крок - 4
05

Далі трохи змоченими водою руками сформуйте суміш фалафелю в маленькі кульки діаметром близько (4 см).

Крок - 5
06

Покладіть близько 9 кульок фалафель в один шар в кошик фритюрниці і смажте близько 15 хвилин при температурі (180-190 C.) Повторюйте цей процес, поки ви не витратите все тісто. Фалафель буде готовий, коли він придбає золотаво-коричневий відтінок і хрустку скоринку.

Крок - 6
07

Якщо у вас немає фритюрниці, ви можете спекти фалафель в духовці при температурі (190 C) до золотисто-коричневого кольору, близько 30 хвилин, перевертаючи один раз на півдорозі для рівномірного приготування. Ви також можете обсмажити фалафель в невеликій кількості оливкової олії на середньому вогні до рівномірного рум'янцю. Для більш тривалого зберігання помістіть сирі кульки фалафелю на деко. Покладіть деко в морозильник приблизно на годину або близько того. Вийміть деко, і помістіть кульки фалафель в морозильну сумку або контейнер і помістіть їх назад в морозильник.

Крок - 7
08

Далі підготуйте соус до подачі фалафель. У глибоку миску натріть на дрібну тертку свіжий огірок, додайте майонез, свіжовичавлений сік лимона і очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 8
09

Потім додайте в миску заздалегідь вимитий і дрібно нашаткований кріп, приперчіть вміст білим меленим перцем і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Готові фалафелі зі свіжою зеленню подавайте в супроводі приготованого соусу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Рулька - покроковий рецепт, фото 1 Рулька 220 4 3 з 5 - детальніше -