Укр
Рус
Бобові Другі страви Чилійська кухня

Фалафель з зеленою цибулею

( 4.8333 4 56 6 оцінок)
547 - переглядів
40 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Фалафель з зеленою цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: У фритюрі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Фалафель - це смачна середземноморська вегетаріанська страва, приготована з нуту, суміші цибулі, різних трав і спецій. Вони мають форму фрикадельок, але в них немає м'яса. Хочемо представити рецепт фалафель, який швидкий і легкий, зроблений з консервованого нуту і не вимагає смаження. Рішення, фритюрниця на допомогу!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Фалафель з зеленою цибулею" (на 100 грам)

  • Білки10.4 гр.
  • Жири24.1 гр.
  • Вуглеводи37.5 гр.
  • Калорії406 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Протеїнові, поживні і легкі - ці обсмажені фалафель порадують ваш смак. Закуска ідеально підходить для тих днів, коли ви хочете обійтися без м'яса або просто включити в свій раціон більше рослинних продуктів. Отже, очистіть від лушпиння цибулю і часник. Наріжте очищену цибулю невеликими шматками і відправте в чашу кухонного комбайна. Додайте туди ж подрібнений часник. Потім засипте в чашу, заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану петрушку.

Крок - 1
02

Далі засипте в чашу кухонного комбайна попередньо вимиту і дрібно нарізану зелену цибулю, нашатковану зелень кінзи, додайте сушений кмин, сіль і червоний перець чилі (сушений).

Крок - 2
03

Закрийте чашу комбайна кришкою і на середній швидкості збийте вміст, до повного змішування всіх інгредієнтів від 30 до 60 секунд. Потім додайте в чашу нут. Нут зазвичай замочують, потім подрібнюють і приправляють травами, спеціями і ароматичними речовинами. Оскільки замочування сушеного нуту, а потім приготування може зайняти досить багато часу, тому замість того, щоб починати з сухого нуту, замість цього створіть швидшу версію з консервованим продуктом. Змішайте вміст чаші і нут на середній швидкості, від 2 до 3 разів, поки не змішаєте все, але не тріть.

Крок - 3
04

Тепер посипте вміст чаші розпушувачем і просіяним борошном, зберіть утворену суміш по сторонам ємності за допомогою кухонної лопатки і знову перемішайте, до утворення однорідної густої маси. Перекладіть підготовлену суміш для фалафель в глибоку миску, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник приблизно на 2 - 3 години.

Крок - 4
05

Потім сформуйте трохи змоченими водою руками зі суміші фалафель близько 12 кульок (з вказаної кількості інгредієнтів має вийти десь так), якщо вона занадто липка, додайте ще трохи борошна в руки і посипте на робочу поверхню.

Крок - 5
06

Розігрійте фритюрницю до 180 градусів. Наповніть чашу фритюрниці достатньою кількістю рослинного масла. Покладіть в гаряче масло, раніше підготовлені кульки і готуйте близько 14 хвилин, порціями до золотисто-коричневого кольору, повертаючи на півдорозі. Такий фалафель з зеленою цибулею і зеленню сподобається всім легкістю і смаком.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Закусочний торт з крекеру - покроковий рецепт, фото 1 Закусочний торт з крекеру 45 4 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе з грибами 40 3 3 з 5 - детальніше -