Укр
Рус
Эскалоп Другі страви Австрійська кухня

Ескалоп зі свинини

( 4.9333 4 515 15 оцінок)
1232 - переглядів
60 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Ескалоп зі свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ескалоп зі свинини зі сметанним соусом і грибами - дуже смачна і ситна страва, подається з кускусом. Здивуйте і порадуйте близьких вишуканою стравою.

Інгредієнти

  • Свинина 400 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сметана 100 мл.
  • Гриби мариновані 250 г.
  • Оливкова олія 3 ст.л
  • Борошно пшеничне 100 г.
  • Чебрець за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинячу вирізку промийте під проточною водою. Зріжте непотрібні плівки і зайвий жир. Розріжте вирізку на шматки. Злегка відбийте нарізану свинину кухонним молотком. Приправте ескалоп сіллю і чорним меленим перцем з обох сторін, на свій смак.

Крок - 1
02

Свіжий чебрець сполосніть і просушіть. Дрібно наріжте і присипте ескалоп, потім добре втирайте чебрець в м'ясо, щоб воно просочилося ароматом і набуло вишуканий смак.

Крок - 2
03

Пшеничне борошно висипте на плоску тарілку або іншу ємність. Обваляйте котлети, рясно і рівномірно покриваючи борошном. На плиту встановіть сковороду. Налийте оливкову олію і розігрійте на середньому вогні. На розігріту олію покладіть котлети і готуйте по кілька хвилин з кожного боку до появи трохи рум'яної скоринки.

Крок - 3
04

Потім додайте в сковороду, попередньо очищениу і нарізаниу півкільцями ріпчасту цибулю і нарізаний слайсами часник. Перемішайте, періодично струшуючи сковорідку.

Крок - 4
05

Також вам знадобляться мариновані гриби з додаванням слив, якщо у вас не знайдеться таких, використовуйте печериці або інші наявні у вас в наявності, додавши трохи чорносливу. Готуйте близько 5 хвилин, періодично перемішуючи всі компоненти на сковороді.

Крок - 5
06

Тепер приготуйте гарнір до м'яса. Пропонуємо приготувати кускус. Насипте його в глибоку миску. Трохи присоліть і перемішайте. Залийте кускус гарячою водою вище крупи на один сантиметр. Ємність з кускусом накрийте тарілкою або кришкою, залиште приблизно на 5 хвилин, щоб він набряк, таким чином, він приготується дуже швидко.

Крок - 6
07

Тим часом, додайте до м'яса і овочів в сковороді сметану. Все змішайте. Переверніть ескалопи кілька разів, щоб вони просочилися вийшовшим ароматним соусом з обох сторін. Тушкуйте приблизно 5-7 хвилин.

Крок - 7
08

Тепер поверніться до кускусу. Він уже відмінно набряк. Можете додати до нього зеленого горошку або зелені петрушки, зеленої цибулі, все залежить від ваших уподобань. Перемішайте.

Крок - 8
09

Все готово. Викладіть на тарілку кускус, ескалоп з соусом, прикрасьте зеленню на свій розсуд і подавайте до столу. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Эскалоп в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Эскалоп в духовке 45 2 3 з 5 - детальніше -
Эскалоп из индейки - покроковий рецепт, фото 1 Эскалоп из индейки 45 2 2 з 5 - детальніше -
Эскалоп из куриного филе - покроковий рецепт, фото 1 Эскалоп из куриного филе 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Классический луковый суп - покроковий рецепт, фото 1 Классический луковый суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Уха из сайры - покроковий рецепт, фото 1 Уха из сайры 50 6 3 з 5 - детальніше -