Укр
Рус
Мясо Другі страви Австрійська кухня

Ескалоп зі свинини

( 4.9333 4 515 15 оцінок)

1460 - переглядів
60 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Ескалоп зі свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ескалоп зі свинини зі сметанним соусом і грибами - дуже смачна і ситна страва, подається з кускусом. Здивуйте і порадуйте близьких вишуканою стравою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ескалоп зі свинини" (на 100 грам)

  • Білки8.4 гр.
  • Жири15.9 гр.
  • Вуглеводи9.3 гр.
  • Калорії219 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинячу вирізку промийте під проточною водою. Зріжте непотрібні плівки і зайвий жир. Розріжте вирізку на шматки. Злегка відбийте нарізану свинину кухонним молотком. Приправте ескалоп сіллю і чорним меленим перцем з обох сторін, на свій смак.

Крок - 1
02

Свіжий чебрець сполосніть і просушіть. Дрібно наріжте і присипте ескалоп, потім добре втирайте чебрець в м'ясо, щоб воно просочилося ароматом і набуло вишуканий смак.

Крок - 2
03

Пшеничне борошно висипте на плоску тарілку або іншу ємність. Обваляйте котлети, рясно і рівномірно покриваючи борошном. На плиту встановіть сковороду. Налийте оливкову олію і розігрійте на середньому вогні. На розігріту олію покладіть котлети і готуйте по кілька хвилин з кожного боку до появи трохи рум'яної скоринки.

Крок - 3
04

Потім додайте в сковороду, попередньо очищениу і нарізаниу півкільцями ріпчасту цибулю і нарізаний слайсами часник. Перемішайте, періодично струшуючи сковорідку.

Крок - 4
05

Також вам знадобляться мариновані гриби з додаванням слив, якщо у вас не знайдеться таких, використовуйте печериці або інші наявні у вас в наявності, додавши трохи чорносливу. Готуйте близько 5 хвилин, періодично перемішуючи всі компоненти на сковороді.

Крок - 5
06

Тепер приготуйте гарнір до м'яса. Пропонуємо приготувати кускус. Насипте його в глибоку миску. Трохи присоліть і перемішайте. Залийте кускус гарячою водою вище крупи на один сантиметр. Ємність з кускусом накрийте тарілкою або кришкою, залиште приблизно на 5 хвилин, щоб він набряк, таким чином, він приготується дуже швидко.

Крок - 6
07

Тим часом, додайте до м'яса і овочів в сковороді сметану. Все змішайте. Переверніть ескалопи кілька разів, щоб вони просочилися вийшовшим ароматним соусом з обох сторін. Тушкуйте приблизно 5-7 хвилин.

Крок - 7
08

Тепер поверніться до кускусу. Він уже відмінно набряк. Можете додати до нього зеленого горошку або зелені петрушки, зеленої цибулі, все залежить від ваших уподобань. Перемішайте.

Крок - 8
09

Все готово. Викладіть на тарілку кускус, ескалоп з соусом, прикрасьте зеленню на свій розсуд і подавайте до столу. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тефтелі на пару - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі на пару 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гуляш з яловичини з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з яловичини з картоплею 90 3 3 з 5 - детальніше -
Манти з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Манти з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Хінкалі з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Хінкалі з фаршем 70 4 3 з 5 - детальніше -
Гороховий суп з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Гороховий суп з яловичиною 130 5 3 з 5 - детальніше -