Укр
Рус
Эскалоп Другі страви Австрійська кухня

Ескалоп з курки

( 4.8889 4 518 18 оцінок)
1672 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Ескалоп з курки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Кожна господиня хоче нагодувати свою сім'ю не тільки смачно, але і ситно. Приготувати ескалоп з курки, ніжний і соковитий, в цьому випадку, буде відмінним рішенням.

Інгредієнти

  • Куряче філе 600 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно 1 скл.
  • Цибуля 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Шпинат 100 г.
  • Моцарелла 200 г.
  • Масло рослинне 4 ст.л
  • Петрушка 1 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Куряче філе промийте та висушіть паперовим рушником. Розріжте вздовж, не дорізаючи до кінця. Розгорніть його. На обробну дошку покладіть харчову плівку. Покладіть туди філе і накрийте ще одним шаром харчової плівки (щоб в не забруднити себе і кухню). Акуратно відбийте кухонним молотком куряче філе, але не дуже тонко.

Крок - 1
02

В окрему невелику ємність розбийте яйця і збовтайте їх до однорідності.

Крок - 2
03

Візьміть ще одну ємність насипте туди пшеничне борошно і додайте до неї: сіль, чорний мелений перець, подрібнену суху петрушку. Все перемішайте.

Крок - 3
04

Тепер паніруємо філе. Обваляйте його спочатку в суміші борошна зі спеціями, а потім обмокніте в яйця. Процедуру повторіть.

Крок - 4
05

Викладіть філе на розігріту, на середньому вогні сковороду з рослинним маслом. Обсмажуйте до утворення апетитної рум'яної скоринки з обох сторін, приблизно по 2-3 хвилини.

Крок - 5
06

Зніміть зі сковороди і покладіть на деко, вистелений пергаментним папером. У тій же сковороді обсмажте очищену і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Обсмажте до прозорості.

Крок - 6
07

Потім додайте розрізані на часточки помідори. Промийте шпинат і обов'язково обсушіть. Наріжте не надто крупно і відправте в сковороду до цибулі і помідорів. Перемішайте. Трохи пропасіруйте і викладіть овочеву начинку на куряче філе.

Крок - 7
08

Сир моцарелу натріть на крупній тертці або наріжте на тонкі слайси. Посипте овочеву начинку і поставте в розігріту духовку хвилини на три, щоб добре розплавився сир.

Крок - 8
09

Ескалоп з курки готовий. Виглядає дуже апетитно. Подавайте з картопляним пюре або картоплею фрі, локшиною або спагетті, на ваш розсуд. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Котлети по - Київськи - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по - Київськи 60 2 3 з 5 - детальніше -
Печінка куряча - покроковий рецепт, фото 1 Печінка куряча 45 6 2 з 5 - детальніше -
Легкий салат з грушею - покроковий рецепт, фото 1 Легкий салат з грушею 20 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Чанахи з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Чанахи з квасолею 65 6 4 з 5 - детальніше -
Зрази м’ясні з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Зрази м’ясні з яйцем 55 5 3 з 5 - детальніше -
Бісквіт класичний в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Бісквіт класичний в духовці 75 4 3 з 5 - детальніше -