Укр
Рус
Мясо Другі страви Австрійська кухня

Ескалоп з курки

( 4.8889 4 518 18 оцінок)

1825 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Ескалоп з курки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Кожна господиня хоче нагодувати свою сім'ю не тільки смачно, але і ситно. Приготувати ескалоп з курки, ніжний і соковитий, в цьому випадку, буде відмінним рішенням.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ескалоп з курки" (на 100 грам)

  • Білки13.3 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи10.8 гр.
  • Калорії178 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Куряче філе промийте та висушіть паперовим рушником. Розріжте вздовж, не дорізаючи до кінця. Розгорніть його. На обробну дошку покладіть харчову плівку. Покладіть туди філе і накрийте ще одним шаром харчової плівки (щоб в не забруднити себе і кухню). Акуратно відбийте кухонним молотком куряче філе, але не дуже тонко.

Крок - 1
02

В окрему невелику ємність розбийте яйця і збовтайте їх до однорідності.

Крок - 2
03

Візьміть ще одну ємність насипте туди пшеничне борошно і додайте до неї: сіль, чорний мелений перець, подрібнену суху петрушку. Все перемішайте.

Крок - 3
04

Тепер паніруємо філе. Обваляйте його спочатку в суміші борошна зі спеціями, а потім обмокніте в яйця. Процедуру повторіть.

Крок - 4
05

Викладіть філе на розігріту, на середньому вогні сковороду з рослинним маслом. Обсмажуйте до утворення апетитної рум'яної скоринки з обох сторін, приблизно по 2-3 хвилини.

Крок - 5
06

Зніміть зі сковороди і покладіть на деко, вистелений пергаментним папером. У тій же сковороді обсмажте очищену і нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Обсмажте до прозорості.

Крок - 6
07

Потім додайте розрізані на часточки помідори. Промийте шпинат і обов'язково обсушіть. Наріжте не надто крупно і відправте в сковороду до цибулі і помідорів. Перемішайте. Трохи пропасіруйте і викладіть овочеву начинку на куряче філе.

Крок - 7
08

Сир моцарелу натріть на крупній тертці або наріжте на тонкі слайси. Посипте овочеву начинку і поставте в розігріту духовку хвилини на три, щоб добре розплавився сир.

Крок - 8
09

Ескалоп з курки готовий. Виглядає дуже апетитно. Подавайте з картопляним пюре або картоплею фрі, локшиною або спагетті, на ваш розсуд. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Песто в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Песто в домашніх умовах 35 2 2 з 5 - детальніше -
Халва з волоських горіхів - покроковий рецепт, фото 1 Халва з волоських горіхів 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сирні грінки - покроковий рецепт, фото 1 Сирні грінки 20 3 2 з 5 - детальніше -
Справжній український борщ - покроковий рецепт, фото 1 Справжній український борщ 80 6 5 з 5 - детальніше -
Буженина в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в тісті 0 3 50 з 5 - детальніше -