Укр
Рус
Мясо Другі страви Австрійська кухня

Ескалоп з курки в домашніх умовах

( 4.8636 4 522 22 оцінки)

1679 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Ескалоп з курки в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ескалопи з курки завжди відмінний і швидкий варіант, якщо до вас несподівано нагрянули гості. Вони виходять смачні, соковиті, ніжні й ароматні за рахунок додавання часнику в паніровці. Сподобаються дорослим і дітям.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ескалоп з курки в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки16.4 гр.
  • Жири2.3 гр.
  • Вуглеводи20.5 гр.
  • Калорії176 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Займіться курячим філе. Дуже добре, якщо філе кімнатної температури. Добре вимийте його і обсушіть паперовим рушником. Філе має бути без найменших кісточок, жилок і шкіри.

Крок - 1
02

Візьміть обробну дошку і застеліть харчовою плівкою. Викладіть на неї філе і накрийте ще одним шаром плівки. Кухонним ножем відбийте м'ясо. Але не дуже тонко, щоб філе при обсмажуванні залишилося соковитим всередині. Відкладіть поки в сторону.

Крок - 2
03

Далі візьміть: плоску тарілку, такого розміру, щоб могло поміститися філе, і насипте в неї пшеничне борошно.

Крок - 3
04

Візьміть ще одну тарілку, глибше, і розбийте туди яйця, також додайте трохи молока, добре все збовтайте вінчиком або вилкою до однорідності, як вам зручно. А в третій тарілці, теж плоскій, змішайте панірувальні сухарі, гранульований часник, натертий на дрібній тертці пармезан, сіль, чорний мелений перець і дрібно нарізану зелень петрушки. Компоненти для панірування готові.

Крок - 4
05

Поверніться тепер до філе. Добре його обваляйте в борошні, щоб воно повністю ним покрилося.

Крок - 5
06

Потім занурте філе в яєчну суміш. І останній крок, покрийте куряче м'ясо сумішшю панірувальних сухарів зі спеціями. І відкладіть поки на окрему тарілку або на деко.

Крок - 6
07

Поставте на плиту сковороду і налийте багато рослинного масла, так щоб при обсмажуванні ескалоп майже плавав в олії. Добре розігрійте, коли на поверхні рослинного масла почнуть з'являтися бульбашки, значить, воно вже відмінно розігрілося.

Крок - 7
08

Акуратно викладайте в сковороду філе в паніровці, щоб не обпектися. Обсмажуйте з кожного боку приблизно по 3 хвилини, до утворення золотистої скоринки. Вийміть зі сковороди і покладіть на паперову серветку, щоб пішов зайвий жир.

Крок - 8
09

Соковитий і ароматний ескалоп з курки в домашніх умовах готовий. Подавайте гарячим з картопляним пюре, свіжим салатом або з локшиною. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паштет з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з курячої грудки 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пісні щі - покроковий рецепт, фото 1 Пісні щі 80 6 3 з 5 - детальніше -
 Галушки по-полтавськи - покроковий рецепт, фото 1 Галушки по-полтавськи 60 4 3 з 5 - детальніше -
Нагетси в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси в домашніх умовах 40 3 2 з 5 - детальніше -