Укр
Рус
Мясо Другі страви Австрійська кухня

Ескалоп в духовці

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

2122 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Ескалоп в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ескалоп - це з серії неймовірно смачних м'ясних страв. Тонкий шматок добре відбитого м'яса, обсмажений на вершковому маслі, що володіє чарівним ароматом, звичайно ж не залишить байдужим навіть вимогливих гурманів. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати ескалоп в духовці. У цьому випадку м'ясо виходить ще більш м'яким, ніжним і соковитим. А зовнішність страви обов'язково справить враження своїм апетитним виглядом. Ескалоп виглядає красиво і нарядно, вишукано, і його сміливо можна подавати не тільки на сімейну вечерю, а й на будь-яке святкове застілля.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ескалоп в духовці" (на 100 грам)

  • Білки13.7 гр.
  • Жири29.2 гр.
  • Вуглеводи1.5 гр.
  • Калорії330 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Хочу повідомити, що в нашому випадку м'ясо не обов'язково відбивати, воно і так чудово приготується, тому головний секрет успіху майбутнього шедевра кулінарії у виборі якісного м'яса. Обов'язково беремо хорошу свіжу свинину, бажано ту частину м'якоті, яка найбільше підходить для битків або в крайньому випадку, шматок шинки або ошийка. М'ясо ріжемо на 4 однакових відбивних, товщиною приблизно 2,5 см. Товщі брати не потрібно, так як потім буде проблемно добре прожарити в духовці.

Крок - 1
02

Промиваємо м'ясо холодною водою й обсушуємо паперовим рушником, жир відрізати не варто і, як уже говорилося, відбивати хіба що зовсім небагато.

Крок - 2
03

Отже, викладаємо шматки свинини в лоток і поливаємо оливковою олією, розтираємо масло руками і перевернувши на іншу сторону, змащуємо теж.

Крок - 3
04

У маленьку мисочку засипаємо сіль, потім додаємо мелений перець, а так само часниковий порошок. Ще кидаємо трохи меленої паприки і чайною ложкою перемішуємо все в однорідну смесь.Такім чином, приправа для м'яса готова.

Крок - 4
05

Посипаємо приготовленою сумішшю приправ шматки свинини і заправляємо всі боки. Після цього викладаємо свинячі відбивні на підготовлений лист. Змащувати деко ніяким жиром немає необхідності, так як м'ясо буде мати достатню кількість жиру.

Крок - 5
06

Розміщуємо деко з м'ясом в духовку, розігріту попередньо до 200 градусів. Випікаємо ескалоп в духовці протягом 15, максимум 20 хвилин. За цей час м'ясо досить запечеться.

Крок - 6
07

Діставши деко з нашою стравою з духовки, залишаємо свинину постояти ще хвилин 5. Після цього викладаємо ескалоп на тарілки і подаємо до столу з брокколі. Подавайте страву гарячою і насолоджуйтеся неймовірно смачним, соковитим і ароматним м'ясом. Гарнір до цього м'ясного шедевра зовсім не обов'язковий, його чудово можна вживати з білим хлібом або скибочкою багета.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паштет з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з яловичини 45 6 2 з 5 - детальніше -
Зрази з грибами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з грибами на сковороді 60 6 3 з 5 - детальніше -
Бешамель зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель зі сметаною 65 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Підлива з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Підлива з грибами 25 5 2 з 5 - детальніше -
Чанахі - покроковий рецепт, фото 1 Чанахі 120 5 3 з 5 - детальніше -
Омлет з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з ковбасою 20 1 2 з 5 - детальніше -
Холодець з півня - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з півня 50 4 3 з 5 - детальніше -