Укр
Рус
Мясо Другі страви Іспанська кухня

Ескалоп на швидку руку

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

563 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Ескалоп на швидку руку - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Ескалоп - це дуже простий і швидкий рецепт міланського походження. Його можна приготувати з яловичини або свинини, навіть з курки. У цій м'ясній страві є практично все: просто, ситно, недорого і всім подобається. Страва, якою можна насолоджуватися в дитинстві.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ескалоп на швидку руку" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири26.9 гр.
  • Вуглеводи15.2 гр.
  • Калорії350 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть шматки м'яса (в цьому рецепті можете використовувати яловичину або свинину) в пакет і акуратно відбийте їх кухонним молотком.

Крок - 1
02

Потім викладіть відбиті шматки м'яса на обробну дошку і рясно приправте сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

Тепер кожен шматок м'яса спочатку добре умокніть в заздалегідь просіяне борошно, видаляючи надлишки. Далі умокніть шматки в попередньо збите куряче яйце. І, нарешті, акуратно викачайте в панірувальні сухарі.

Крок - 3
04

Надішліть велику сковороду на плиту, налийте в неї оливкову олію і максимально прогрійте. Покладіть в сковороду м'ясо, можна навіть по одному шматку, щоб добре прожарити з усіх боків. Смажте ескалоп на сковороді з великою кількістю оливкової олії першого холодного віджиму. Масло має бути дуже гарячим. Готуйте м'ясо спочатку з одного боку, а коли воно підрум'яниться по своєму смаку, переверніть обережно, щоб приготувати з іншого боку.

Крок - 4
05

Обсмажені шматки м'яса залиште на час на кухонному папері, щоб усунути зайве масло.

Крок - 5
06

Ця м'ясна страва допускає всілякі гарніри. Один з найтиповіших - це картопляний салат з петрушкою. Отже, для початку поріжте заздалегідь вимиту свіжу петрушку, покладіть її в миску і змішайте з невеликою кількістю оливкової олії першого холодного віджиму.

Крок - 6
07

Приправте вже приготовану заздалегідь картоплю (великими часточками), сіллю і чорним меленим перцем за смаком, потім охолодіть овоч до кімнатної температури. Додайте в картоплю масло з петрушкою і добре перемішайте до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 7
08

Ще одне доповнення, яке зазвичай не відсутнє при подачі цього ескалопа, - це часточка лимона, яку покладіть до м'яса безпосередньо перед їжею. Подавайте ескалоп з картоплею і петрушкою, а також часточками лимона. В якості соусу можете додати майонез, кетчуп або все, що ви хочете або є вдома.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пюре з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з молоком 35 4 2 з 5 - детальніше -
Суфле пташине молоко - покроковий рецепт, фото 1 Суфле пташине молоко 120 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Домашній суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Домашній суп з фрикадельками 35 2 2 з 5 - детальніше -
Стейк з індички в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з індички в духовці 45 2 3 з 5 - детальніше -
Песто в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Песто в домашніх умовах 35 2 2 з 5 - детальніше -
Курячі рублені котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі рублені котлети 40 3 2 з 5 - детальніше -
?>