Укр
Рус
Суп-пюре Перші страви Українська кухня

Дитячий суп з гарбуза

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

687 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Дитячий суп з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Здорове харчування, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити, Збивати

опис

Дитячий суп з гарбуза містить не так багато інгредієнтів і при цьому виходить смачним, насиченим і кремовим. Діти зазвичай не люблять гарбуз, але в гарбузовому крем-супі він непомітний. Це відмінний спосіб познайомити малюків з цим продуктом і отримати від нього максимальну користь без скандалів і сліз. Як готується дитячий крем-суп з гарбуза, докладно описано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Дитячий суп з гарбуза" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи7.4 гр.
  • Калорії98 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Гарбуз вимийте, розріжте навпіл і вийміть насіння. Очистіть м'якоть від шкірки і наріжте великими шматочками.

Крок - 1
02

Закип'ятіть в каструлі воду і відправте туди шматочки гарбуза. Покришіть туди ж кубик курячого або овочевого бульйону і розмішайте, щоб він розчинився.

Крок - 2
03

Коли вода знову закипить, накрийте каструлю кришкою і варіть гарбуз до м'якості. Зазвичай на це йде 10-15 хвилин.

Крок - 3
04

Поки вариться гарбуз, очистіть від лушпиння цибулю і наріжте великими шматочками. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і теж крупно поріжте.

Крок - 4
05

Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажуйте на ньому нарізані цибулю і часник протягом приблизно 5 хвилин. Овочі повинні дати апетитний аромат. Потім зніміть сковороду з плити і поки відставте.

Крок - 5
06

Готовий гарбуз шумівкою перекладіть в чашу блендера. Туди ж відправте підсмажені цибулю з часником і влийте трохи бульйону, в якому варився гарбуз.

Крок - 6
07

Перебийте овочі блендером в пюре. Час від часу доливайте потроху бульйон з каструлі, щоб відрегулювати консистенцію. Так ви зможете зробити суп більш рідким або густим - як більше подобається дитині.

Крок - 7
08

Коли консистенція вас влаштує, спробуйте дитячий суп з гарбуза на смак і при необхідності додайте спеції (сіль, цукор, корицю). За бажанням можете влити в суп трохи вершків або сметани, щоб він став більш вершковим і кремовим. Подавайте до столу з кунжутною булочкою. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -
Шуба - покроковий рецепт, фото 1 Шуба 80 5 3 з 5 - детальніше -
Коржики - покроковий рецепт, фото 1 Коржики 40 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бульйон з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон з яйцем 75 6 2 з 5 - детальніше -
Справжній салат Цезар - покроковий рецепт, фото 1 Справжній салат Цезар 40 5 2 з 5 - детальніше -
Філе тріски в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Філе тріски в клярі 55 2 2 з 5 - детальніше -
Капустяні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Капустяні котлети 40 3 3 з 5 - детальніше -