Укр
Рус
Димляма Другі страви Казахська кухня

Димляма в скороварці

( 5.0000 5 53 3 оцінки)
553 - переглядів
70 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Димляма в скороварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Казахська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В скороварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

М'яка, смачна, розсипчаста під тиском вилки, в чудовій овочевої компанії ідеальна димляма - з точки зору смаку і часу, витраченого на її приготування. Це всього лише кілька простих дій на початку, а решта відбувається без наших рук і часу так, як готується страва в скороварці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Димляма в скороварці" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири8.7 гр.
  • Вуглеводи3.4 гр.
  • Калорії123 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте цю страву в скороварці, завдяки чому вона буде готова набагато швидше, але ви також можете спокійно випікати її в духовці при низькій температурі - довше, але ефект також буде задовільним. Для початку, вимийте холодною водою, висушіть і наріжте свинину як на гуляш.

Крок - 1
02

Потім посипте м'ясо спеціями, посоліть і обережно втирайте, щоб свинина добре просочилася. Відкладіть свинину в сторону, а самі займіться овочами.

Крок - 2
03

Отже, очистіть від лушпиння цибулю і часник. Можна обсмажити їх (для кращого смаку) або додати в сиру страву (вони будуть тушкуватися разом з м'ясом, повільно додаючи їм смак). В обох версіях страва має дуже хороший смак, але в цьому випадку обсмажувати не будемо. Отже, очищену цибулю наріжте дрібними кубиками. Покладіть половину подрібненої цибулі на дно посуду (скороварка, термостійке блюдо).

Крок - 3
04

Накрийте цибулю в скороварці раніше всім приготованим м'ясом і покрийте свинину іншою цибулею. Додайте так само дрібно нарізаний або вичавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 4
05

Очистіть від нутрощів і хвостика болгарський перець червоного і жовтого кольору. Обидва перцю наріжте на обробній дошці, на маленькі смужки. Очистіть від шкірки моркву і наріжте тонкими півкільцями. Засипте подрібнені овочі над м'ясом і цибулею, створивши ще один шар.

Крок - 5
06

За бажанням, додайте так само до решти продуктів подрібнені помідори (акуратно складіть їх між м'ясом і овочами, не порушуючи багатошаровість) або ж залийте все томатним соусом, і додайте зелень (трави) на свій смак. Якщо необхідно, залийте все ще невеликою кількістю води.

Крок - 6
07

Скороварку щільно закрийте кришкою і готуйте на сильному вогні, поки клапан не закриється (близько 10 хвилин). Потім зменшіть вогонь і з цього моменту готуйте все близько години. Після закінчення цього часу вимкніть вогонь і залиште скороварку закритою. Потім зніміть кришку і страва готова. Подавайте приготовлену димляму гарячою до хліба, картоплі, крупах, рису і т. д. Приємного апетиту.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Канапе з червоною рибою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з червоною рибою 40 5 2 з 5 - детальніше -
Нісуаз оригінальний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Нісуаз оригінальний рецепт 50 5 3 з 5 - детальніше -
Грибний соус з шампіньйонів - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус з шампіньйонів 40 1 2 з 5 - детальніше -