У курячих грудях відсутній жир, тому часто навіть в готовому вигляді вона залишається сухою. Щоб отримати ніжне і соковиту страву, приготуйте м'ясо за нашим рецептом.
Перед приготуванням ретельно промийте курячі грудки під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Відокремте філе від шкірки, видаліть плівку і покладіть м'ясо в глибоку ємність.
Часник очистіть від лушпиння і дрібно наріжте гострим ножем або пропустіть через спеціальний прес. Викладіть пряність в миску з курятиною. Сюди ж додайте орегано, сіль, чорний мелений перець. Ретельно перемішайте інгредієнти.
Викладіть приправлені грудки на деко і поставте в розігрітe до 180 ° С духовку. Запікайте страву протягом 30 хвилин.
Поки запікається м'ясо, приготуйте соус. У чашу блендера налийте молоко і курячий бульйон. Додайте цибулю, часник, вершковий сир, консервовану кукурудзу і міксуйте протягом 3 хвилин.
Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і додайте вершкове масло. Коли масло повністю розтане в жаровню всипте борошно і перемішайте до однорідності. Влийте збиту блендером молочну суміш. Посоліть, поперчіть і готуйте, постійно перемішуючи вінчиком протягом 15 хвилин.
Готову запечену курятину викладіть на робочу дошку і наріжте невеликими шматочками. У порційне блюдо налийте трохи соусу і викладіть на нього нарізану грудку.
Полийте м'ясо соусом, посипте консервованою кукурудзою і прикрасьте гілочкою свіжого орегано. Подавайте страву в гарячому вигляді до будь-якого гарніру. Або як самостійну страву з салатом зі свіжих овочів. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти