Укр
Рус
Пироги Випічка Італійська кухня

Дріжджовий пиріг з варенням

( 4.8333 4 56 6 оцінок)
629 - переглядів
100 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Дріжджовий пиріг з варенням - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Це великий запечений дріжджовий пиріг з варенням в формі серця, що ідеально підходить для романтичної вечері в День Святого Валентина! Або просто запечіть його в звичайній сковороді і насолоджуйтеся їм в будь-який час.

Інгредієнти

  • Борошно 900 г.
  • Дріжджі сухі 22 г.
  • Молоко 375 мл.
  • Цукор 250 г.
  • Вершкове масло 250 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Екстракт ванілі 10 мл.
  • Варення 1/2 скл.
  • Цукрова пудра 2 ст.л
  • Сіль 1 щіп.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У великій каструлі розігрійте високої жирності молоко, цукор, вершкове масло і сіль. Ретельно все перемішайте і варіть, поки вміст не розчиниться і не перетвориться в однорідну рідку масу.

Крок - 1
02

Розмішайте в глибокій мисці просіяне борошно і дріжджі; пересипте в чашу блендера. Додайте раніше підготовлену суміш молока в чашу до суміші борошна. Потім додайте курячі яйця і ваніль.

Крок - 2
03

Збивайте вміст чаші за допомогою електричного міксера на низькій швидкості протягом 30 секунд, зскрібаючи утворену масу зі сторін чаші в міру необхідності. Потім збийте вміст на високій швидкості протягом 3 хвилин. Накрийте утворене тісто і остудіть від 2 до 5 годин.

Крок - 3
04

Змастіть форму для випічки (у формі серця невеликого розміру) вершковим маслом, перекладіть тісто в форму і розрівняйте рівномірно по всьому дну. Накрийте ємність і залиште вміст піднятися протягом години або поки не збільшиться вдвічі. Розігрійте духовку до 160 градусів.

Крок - 4
05

По закінченню зазначеного часу відправте форму з тістом в розігріту духовку і випікайте від 30 до 35 хвилин або до золотистого кольору. Охолодіть корж у формі на решітці протягом 5 хвилин, потім вийміть з ємності і знову покладіть на решітку. Остудіть повністю.

Крок - 5
06

Займіться приготуванням крему для пирога. У каструлі збийте молоко і просіяне борошно, готуючи на середньому вогні, поки вони не загустіють і не стануть бульбашковими. Зніміть відразу з вогню і додайте ваніль.

Крок - 6
07

Перелийте утворену суміш в невелику миску; накрийте і дайте охолонути до кімнатної температури. У чаші міксера збийте вершкове масло, цукор і сіль, поки добре не змішаєте. Додайте охолоджену молочну суміш в чашу і збийте до однорідного стану.

Крок - 7
08

Тепер розріжте охолоджений корж навпіл горизонтально; відкладіть верхню частину на час в сторону. Помістіть нижній шар розрізаного коржа на блюдо. Нанесіть кремову начинку на корж, а потім рясно розлийте варення по краях.

Крок - 8
09

Помістіть верхній шар торта на начинку, розрізаною стороною вниз і подавайте готовий дріжджовий пиріг з варенням до столу, посипавши рясно цукровою пудрою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вареники с квашеной капустой - покроковий рецепт, фото 1 Вареники с квашеной капустой 85 4 3 з 5 - детальніше -
Нутелла без молока - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла без молока 45 2 3 з 5 - детальніше -
Брокколи с чесноком - покроковий рецепт, фото 1 Брокколи с чесноком 65 4 3 з 5 - детальніше -
Воздушный эклер - покроковий рецепт, фото 1 Воздушный эклер 65 2 3 з 5 - детальніше -