Укр
Рус
Пироги Випічка Італійська кухня

Дріжджовий пиріг з варенням

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1642 - переглядів
100 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Дріжджовий пиріг з варенням - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Це великий запечений дріжджовий пиріг з варенням в формі серця, що ідеально підходить для романтичної вечері в День Святого Валентина! Або просто запечіть його в звичайній сковороді і насолоджуйтеся їм в будь-який час.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Дріжджовий пиріг з варенням" (на 100 грам)

  • Білки5.6 гр.
  • Жири11.6 гр.
  • Вуглеводи50.8 гр.
  • Калорії334 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У великій каструлі розігрійте високої жирності молоко, цукор, вершкове масло і сіль. Ретельно все перемішайте і варіть, поки вміст не розчиниться і не перетвориться в однорідну рідку масу.

Крок - 1
02

Розмішайте в глибокій мисці просіяне борошно і дріжджі; пересипте в чашу блендера. Додайте раніше підготовлену суміш молока в чашу до суміші борошна. Потім додайте курячі яйця і ваніль.

Крок - 2
03

Збивайте вміст чаші за допомогою електричного міксера на низькій швидкості протягом 30 секунд, зскрібаючи утворену масу зі сторін чаші в міру необхідності. Потім збийте вміст на високій швидкості протягом 3 хвилин. Накрийте утворене тісто і остудіть від 2 до 5 годин.

Крок - 3
04

Змастіть форму для випічки (у формі серця невеликого розміру) вершковим маслом, перекладіть тісто в форму і розрівняйте рівномірно по всьому дну. Накрийте ємність і залиште вміст піднятися протягом години або поки не збільшиться вдвічі. Розігрійте духовку до 160 градусів.

Крок - 4
05

По закінченню зазначеного часу відправте форму з тістом в розігріту духовку і випікайте від 30 до 35 хвилин або до золотистого кольору. Охолодіть корж у формі на решітці протягом 5 хвилин, потім вийміть з ємності і знову покладіть на решітку. Остудіть повністю.

Крок - 5
06

Займіться приготуванням крему для пирога. У каструлі збийте молоко і просіяне борошно, готуючи на середньому вогні, поки вони не загустіють і не стануть бульбашковими. Зніміть відразу з вогню і додайте ваніль.

Крок - 6
07

Перелийте утворену суміш в невелику миску; накрийте і дайте охолонути до кімнатної температури. У чаші міксера збийте вершкове масло, цукор і сіль, поки добре не змішаєте. Додайте охолоджену молочну суміш в чашу і збийте до однорідного стану.

Крок - 7
08

Тепер розріжте охолоджений корж навпіл горизонтально; відкладіть верхню частину на час в сторону. Помістіть нижній шар розрізаного коржа на блюдо. Нанесіть кремову начинку на корж, а потім рясно розлийте варення по краях.

Крок - 8
09

Помістіть верхній шар торта на начинку, розрізаною стороною вниз і подавайте готовий дріжджовий пиріг з варенням до столу, посипавши рясно цукровою пудрою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Кетчуп - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп 80 1 2 з 5 - детальніше -
Мармелад без цукру - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад без цукру 45 1 3 з 5 - детальніше -
Деруни з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з фаршем 35 3 2 з 5 - детальніше -