Укр
Рус
Риба Другі страви Італійська кухня

Дорада в духовці, запечена

( 4.6250 4 58 8 оцінок)

948 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Дорада в духовці, запечена - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Корейська кухня, Французька кухня, Китайська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дорада в духовці, запечена з фенхелем, перцем чилі і помідорами, виходить дуже ніжною і ароматною. Ця риба хороша сама по собі, тому знадобиться мінімум додаткових продуктів - тільки щоб підкреслити і посилити її чарівний смак. Для пікантності в рецепт додано біле вино, яке вигідно відтіняє інші інгредієнти і робить аромат страви просто неймовірним!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Дорада в духовці, запечена" (на 100 грам)

  • Білки10.9 гр.
  • Жири8.9 гр.
  • Вуглеводи0.8 гр.
  • Калорії133 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Дораду вимийте, випатрайте, видаліть голови. На обох сторонах тушок зробіть довгі надрізи ножем на відстані приблизно 1,5-2 см один від одного. Викладіть рибу на деко, посоліть і поперчіть за смаком.

Крок - 1
02

Свіжий фенхель вимийте, просушіть і наріжте кубиками білу частину стебла. Нафаршируйте фенхелем черевця риби і посипте трохи зверху.

Крок - 2
03

Перець чилі вимийте, розріжте навпіл і дрібно поріжте разом з насінням. Присипте дораду подрібненим чилі.

Крок - 3
04

Наріжте ножем зелень фенхеля і теж посипте рибу. Зверху покришіть вершкове масло і налийте трохи оливкового.

Крок - 4
05

Лимон вимийте, просушіть. Натріть цедру і висипте на рибу. Помідори вимийте, просушіть, наріжте тонкими слайсами і викладіть на дораду.

Крок - 5
06

З лимона вичавіть сік і полийте їм тушки. Вилийте прямо на рибу біле вино і злегка посоліть зверху. Надішліть деко з підготовленими тушками доради в заздалегідь розігріту до 200 градусів Цельсія духовку на 15 хвилин.

Крок - 6
07

Через 15 хвилин вийміть рибу з духовки, полийте соком, що виділився під час запікання, і подавайте на стіл. Дорада в духовці, запечена з фенхелем, перцем чилі і помідорами, виливає неймовірний аромат і має не менше фантастичний вигляд і смак. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Кимчи в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Кимчи в домашніх умовах 95 1 3 з 5 - детальніше -
Цвітна капуста в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Цвітна капуста в клярі 55 3 3 з 5 - детальніше -