Укр
Рус
Домашня ковбаса Другі страви Українська кухня

Домашня ковбаса з курки

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1112 - переглядів
120 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Домашня ковбаса з курки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Домашня ковбаса з курки виходить не гірше магазинної. Вона навіть краще, так як ви можете регулювати смак за своїм бажанням і до того ж точно знаєте повний склад продукту, а значить, впевнені в якості. У рецепті розповідається, як в домашніх умовах зробити ніжну, м'яку і дуже смачну варену курячу ковбасу з доступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашня ковбаса з курки" (на 100 грам)

  • Білки10.8 гр.
  • Жири0.4 гр.
  • Вуглеводи0.2 гр.
  • Калорії53 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі грудки вимийте і висушіть паперовими рушниками. Влийте в каструлю воду і відправте туди курку.

Крок - 1
02

Доведіть рідину до кипіння і зніміть піну. Всипте в бульйон сіль, чорний перець горошком і покладіть лаврове листя. Перемішайте вміст каструлі, щоб сіль повністю розчинилася. Накрийте каструлю кришкою і варіть курку приблизно 30 хвилин.

Крок - 2
03

Готове м'ясо перекладіть на тарілку і остудіть. Частину бульйону з каструлі відлийте в миску.

Крок - 3
04

Остигнуле куряче філе наріжте середніми шматочками і відправте в чашу подрібнювача.

Крок - 4
05

Коли злитий в миску бульйон трохи охолоне, розведіть в ньому желатин. Перемішайте інгредієнти до однорідності і додайте отриману рідину в чашу подрібнювача.

Крок - 5
06

З буряка вичавіть сік. Щоб було легше, можна буряк перед цим запекти або відварити.

Крок - 6
07

Одержаний сік теж влийте в подрібнювач. Перебийте інгредієнти до однорідності. Повинна вийти напіврідка гладка маса без грудочок.

Крок - 7
08

Пластикову пляшку ретельно вимийте і висушіть. Перелийте туди вийшовше куряче пюре. Закрийте пляшку кришкою і відправте в холодильник мінімум на 2 години.

Крок - 8
09

Через зазначений час вийміть пляшку з холодильника, акуратно зріжте горлечко і витягніть ковбасу. Вона виглядає дуже апетитно. Домашня ковбаса з курки гладка, ніжна і дуже смачна. Наріжте її скибочками - і приступайте до дегустації.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Естерхазі - покроковий рецепт, фото 1 Торт Естерхазі 120 7 3 з 5 - детальніше -
Сабайон класичний - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон класичний 30 2 3 з 5 - детальніше -
Макаруни простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Макаруни простий рецепт 55 3 3 з 5 - детальніше -