Укр
Рус
Сирні палички Закуски Англійська кухня

Домашні сирні палички

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

785 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Домашні сирні палички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Домашні сирні палички - легка, хрустка закуска у вигляді «пальчиків» з моцарелли. Страва просто і швидко готується. Сирні палички виходять ситними і відмінно втамовують голод. Їх можна брати з собою на роботу або в школу в якості перекусу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашні сирні палички" (на 100 грам)

  • Білки4.3 гр.
  • Жири56.6 гр.
  • Вуглеводи24.4 гр.
  • Калорії630 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для сирних паличок. Моцареллу (або будь-який інший сир, який добре плавиться) наріжте брусочками. Яйця вимийте, просушіть, розбийте в миску і збийте виделкою або вінчиком до однорідності. Борошно і панірувальні сухарі насипте в різні ємності. Відміряйте потрібну кількість спецій.

Крок - 1
02

У ємність з панірувальними сухарями всипте сушену петрушку, орегано і часниковий порошок. Ретельно перемішайте інгредієнти для рівномірного розподілу.

Крок - 2
03

Нарізану моцарелу спочатку запаніруйте в борошні. Після борошна занурте сир в збиту яєчну масу.

Крок - 3
04

Потім обваляйте брусочки в панірувальних сухарях зі спеціями. Після цього знову занурте в яйця.

Крок - 4
05

І повторно відправте в пряні панірувальні сухарі. Товстий шар панірування необхідний, щоб домашні сирні палички вийшли хрусткими зовні і м'якими, тягучими всередині.

Крок - 5
06

У каструлі або сотейнику розігрійте оливкову олію для фритюру. Коли його температура досягне 170 градусів, опустіть в масло запаніровані сирні брусочки. Смажте до рум'яності з усіх боків.

Крок - 6
07

Готові палички шумівкою викладіть на паперовий рушник, щоб він ввібрав надлишки жиру. Подавайте домашні сирні палички, поки вони ще теплі, щоб розплавлений під час обсмажування сир не встиг застигнути. Супроводіть подачу будь-яким соусом на ваш розсуд, наприклад, кетчупом. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шарлотка - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка 85 3 3 з 5 - детальніше -
Банановий смузі з вівсянкою - покроковий рецепт, фото 1 Банановий смузі з вівсянкою 35 1 2 з 5 - детальніше -
Звичайний овочевий вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Звичайний овочевий вінегрет 50 3 3 з 5 - детальніше -