Укр
Рус
Мясо Другі страви В’єтнамська кухня

Домашні котлети «Як у мами»

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

984 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Домашні котлети «Як у мами» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: В’єтнамська кухня, Валлійська кухня, Українська кухня, Болгарська кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Домашні котлети «Як у мами» - традиційна м'ясна страва, зроблена за сімейним рецептом. Незважаючи на прості і доступні інгредієнти, котлети виходять ніжними і соковитими, з хрусткою скоринкою, дійсно, як у мами. Дана технологія підходить для будь-якого м'яса.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашні котлети «Як у мами»" (на 100 грам)

  • Білки10.4 гр.
  • Жири18.2 гр.
  • Вуглеводи14.8 гр.
  • Калорії269 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Дріжджову булочку або будь-який інший білий хліб порвіть на шматочки, залийте молоком і дайте йому повністю ввібратися. Якщо булка недостатньо розм'якне, долийте ще трохи молока.

Крок - 1
02

Вимиті і висушені листя петрушки дрібно порубайте ножем. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 2
03

М'ясний фарш (у нас свинячий, але можна взяти будь-який інший) відправте в миску для змішування. Розімніть м'ясо рукою і влийте яйце. Посоліть, поперчіть, додайте гірчицю (у нас з хріном).

Крок - 3
04

Відіжміть замочену в молоці булку і теж відправте в миску з фаршем. Рукою перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 4
05

Всипте подрібнену петрушку і цибулю. Влийте трохи води для соковитості і знову перемішайте.

Крок - 5
06

Очищені зубчики часнику пропустіть через прес і додайте до решти інгредієнтів. Ретельно перемішайте до однорідності - і фарш готовий.

Крок - 6
07

Сформуйте з нього акуратні котлетки.

Крок - 7
08

Обваляйте їх в панірувальних сухарях, щоб після смаження котлети стали хрусткими.

Крок - 8
09

Розігрійте на сковороді рослинне масло, Відведіть туди котлетки, накрийте кришкою і обсмажте з одного боку до рум'яності.

Крок - 9
10

Зніміть кришку, переверніть котлети і підсмажте з іншого боку. Кришкою більше не накривайте, інакше скоринка не буде хрустіти.

Крок - 10
11

Готові домашні котлети «Як у мами» викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків жиру, а потім перекладіть на блюдо сервіровки, прикрасьте гілочкою петрушки і подавайте до столу. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Заливне з язика яловичого - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з язика яловичого 180 4 3 з 5 - детальніше -
Бананові чіпси - покроковий рецепт, фото 1 Бананові чіпси 35 1 2 з 5 - детальніше -
Ягня по-марокканські - покроковий рецепт, фото 1 Ягня по-марокканські 110 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вареники з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з сиром 75 4 3 з 5 - детальніше -
Запіканка з кабачків і курки - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з кабачків і курки 60 4 3 з 5 - детальніше -
Печиво вівсяне «Корисне» - покроковий рецепт, фото 1 Печиво вівсяне «Корисне» 45 3 3 з 5 - детальніше -
Деруни з цукіні - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з цукіні 40 3 3 з 5 - детальніше -