Укр
Рус
Цукерки Десерти Американська кухня

Домашні цукерки Баунті

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

842 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Домашні цукерки Баунті - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Дуже смачний і швидкий десерт для любителів шоколаду і кокоса. Таке частування можна приготувати про запас, і зберігати в морозильнику. Так у вас під рукою завжди буде запас солодощів до чаю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашні цукерки Баунті" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири37.4 гр.
  • Вуглеводи41 гр.
  • Калорії531 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У великій глибокій мисці змішайте кокосову стружку зі згущеним молоком. Для приготування цукерок можна використовувати домашнє або магазинне згущене молоко.

Крок - 1
02

Додайте в суміш розм'якшене вершкове масло і ретельно перемішайте до однорідності. Якщо маса надто тверда, додайте ще трохи згущеного молока. Якщо ж навпаки, необхідно згустити, насипте кокосову стружку. Суміш повинна добре лепітися і легко приймати задану форму.

Крок - 2
03

Візьміть частину кокосової маси і руками надайте їй форму батончика. Намагайтеся, щоб солодощі вийшли приблизно однакового розміру. Можна скористатися кухонними вагами. Для кожної цукерки відміряйте масу приблизно 50 г. У вас повинно вийти 12 кокосових батончиків.

Крок - 3
04

Застеліть пергаментним папером деко або дощечку. Викладіть на неї батончики і помістіть в холодильник на 1 годину.

Крок - 4
05

Поки кокосова маса застигає, приготуйте глазур. У сотейнику або каструлі закип'ятіть воду. Після чого поставте на неї миску меншого діаметра. Температуру приберіть до мінімальних значень і насипте в ємність молочний та чорний шоколад. Періодично помішуйте масу, поки вона повністю не розтане. Якщо шоколад дуже густий, додайте 1-2 столові ложки вершкового масла.

Крок - 5
06

Рідкий гарячий шоколад зніміть з плити. Дістаньте з холодильника кокосові брусочки. Занурте батончик в шоколад, переверніть кілька разів, щоб глазур повністю покрила кокосову поверхню. Дістаньте цукерку шумівкою і струсіть зайвий шоколад. Готовий Баунті покладіть назад на пергаментний папір.

Крок - 6
07

Виконайте цей процес з іншими солодощами. Дайте їм трохи постояти при кімнатній температурі, поки шоколад повністю не застигне. Смачні та ароматні цукерки готові. Приємного вам чаювання!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сушені банани - покроковий рецепт, фото 1 Сушені банани 120 2 2 з 5 - детальніше -
Окрошка на айрані - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на айрані 35 4 2 з 5 - детальніше -