Укр
Рус
Морозиво Десерти Французька кухня

Домашнє морозиво з шоколадом

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

987 - переглядів
15 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Домашнє морозиво з шоколадом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Охолоджувати

опис

Побалуйте сім'ю найпопулярнішим річний десертом. Спробуйте приготувати морозиво за нашим рецептом і у вас в холодильнику завжди буде ці смачні ласощі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашнє морозиво з шоколадом" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири16 гр.
  • Вуглеводи33.6 гр.
  • Калорії299 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Шоколад наріжте гострим ножем максимально дрібними шматочками. Для глазурі можна використовувати молочний і навіть білий продукт з какао-бобів.

Крок - 1
02

Поставте на плиту невелику каструлю або сотейник з водою. Занурте в нього миску трохи меншого діаметру. Всипте в неї шматочки шоколаду. Постійно помішуючи, розтопіть його до однорідної кремоподібної маси.

Крок - 2
03

Для заливки морозива приготуйте паперові стаканчики. Влийте невелику кількість розтопленого шоколаду. Поступово нахиляючи стаканчик, розподіліть його по всій внутрішній поверхні. Надішліть ємності в морозильну камеру на 10 хвилин.

Крок - 3
04

У глибоку миску влийте вершки. Віддавайте перевагу тільки якісному молочному продукту з жирністю не менше 30%. Від жирності вершків залежить жирність морозива і наявність або відсутність в ньому маленьких крижинок.

Крок - 4
05

Збийте вершки міксером до консистенції густої пінки. Додайте згущене молоко. Продовжуйте міксувати до повного з'єднання інгредієнтів.

Крок - 5
06

Отриману масу влийте в стаканчики з замороженим шоколадом. Злегка потрясіть їх, щоб вершкова маса заповнила всі повітряні порожнечі і розподілилася максимально рівномірно. Поставте заповнені ємності в морозильник на 10 хвилин.

Крок - 6
07

Після закінчення зазначеного часу, в центр морозива вставте дерев'яні палички. Поставте частування назад в морозильну камеру на 5 годин. Акуратно розірвіть паперові стаканчики і витягніть десерти. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Російські пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Російські пельмені 65 5 4 з 5 - детальніше -
Маршмеллоу на білках - покроковий рецепт, фото 1 Маршмеллоу на білках 45 3 3 з 5 - детальніше -
Панкейкі (американські млинці) - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі (американські млинці) 40 3 3 з 5 - детальніше -