Укр
Рус
Салати овочеві Салати Корейська кухня

Домашня морква по-корейськи

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

843 - переглядів
15 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Домашня морква по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Домашня морква по-корейськи - популярна закуска у вигляді маринованої моркви. До Кореї ця страва має непряме відношення. Її придумали корейці, що емігрували в СРСР, які нудьгували за рідною кухнею. Як би там не було, винахід виявився настільки вдалим, що зараз морква по-корейськи - затребуваний продукт, який кладеться в багато страв від салатів до сендвічів. Пропонуємо один із найлегших і найсмачніших домашніх рецептів її приготування.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашня морква по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки1.5 гр.
  • Жири13.9 гр.
  • Вуглеводи6 гр.
  • Калорії157 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Моркву очистіть від шкірки, вимийте, просушіть паперовими рушниками, а потім наріжте тонкою, довгою соломкою.

Крок - 1
02

Приготуйте маринад для моркви по корейськи. Для цього відправте в миску оливкову олію, оцет (бажано натуральний, наприклад, яблучний або виноградний), гірчицю і свіжомелений чорний перець. Всипте сіль та перемішайте інгредієнти до однорідності. За бажанням можете додати в маринад трохи меду чи цукру для балансу смаку. Але врахуйте, що морква сама по собі солодка, тому не кладіть надто багато. Що стосується оцту, то його в цьому рецепті можна замінити свіжим лимонним соком, якого знадобиться приблизно в 2 рази більше.

Крок - 2
03

Викладіть моркву в миску і залийте сумішшю, що вийшла. Ретельно вимішайте вміст миски, щоб маринад рівномірно розподілився по моркві.

Крок - 3
04

Замариновану моркву перекладіть у відповідну ємність, накрийте кришкою і дайте настоятися щонайменше 24 години.

Крок - 4
05

Через зазначений час домашня морква по-корейськи буде повністю готова. Перед подачею наріжте скибочками свіжий хліб і змастіть його вершковим сиром. На сир викладіть мариновану моркву та підсмажене яйце. Такі бутерброди з морквою по-корейськи чудовий варіант легкого, але поживного сніданку, який сподобається і дітям, і дорослим. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Равіолі з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з м’ясом 180 7 3 з 5 - детальніше -
Шашлик зі свинини з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини з овочами 45 2 3 з 5 - детальніше -
Чіабатта домашня - покроковий рецепт, фото 1 Чіабатта домашня 55 1 2 з 5 - детальніше -