Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Домашня ковбаса

150 хвилинпорцій - 7складність - 2 з 5
Домашня ковбаса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Відмінний рецепт домашньої ковбаски. Головне - наситити м'ясо маринадом.

Інгредієнти

Каррі1 щіп.
Окіст курячий2 кг.
Часник5 зуб.
Гірчиця1 уп.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Кишки3 шт.
01

Окорочкову  м'якоть відокремити від кістки, зняти з м'яса шкірку, обрізати жир і розрізати на шматочки.

Крок - 1
02

М'ясо пропустити через м'ясорубку з крупною  сіткою, а жир через звичайну. З'єднати м'ясний фарш з жиром, товченим часником, каррі, гірчицею, перцем, сіллю, все перемішати і нехай за кілька годин м'ясо насититься маринадом.

Крок - 2
03

Використовуючи спеціальну насадку начинити фаршем попередньо очищені кишки. Початок і кінець кишки повинні бути порожніми, щоб закріпити їх вузлами.

Крок - 3
04

Начинену ковбаску по колу викласти на деко і на чверть години помістити в розігріту духову шафу. Потім необхідно голочкою зробити проколи, щоб кишки не лопались  і продовжувати запікати ковбаску до рум'яного стану.  

Крок - 4

Оцінити рецепт