Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Домашня ковбаса

150 хвилинпорцій - 7складність - 2 з 5
Домашня ковбаса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Відмінний рецепт домашньої ковбаски. Головне - наситити м'ясо маринадом.

Інгредієнти

Каррі1 щіп.
Окіст курячий2 кг.
Часник5 зуб.
Гірчиця1 уп.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Кишки3 шт.

Покроковий рецепт

01

Окорочкову  м'якоть відокремити від кістки, зняти з м'яса шкірку, обрізати жир і розрізати на шматочки.

Крок - 1
02

М'ясо пропустити через м'ясорубку з крупною  сіткою, а жир через звичайну. З'єднати м'ясний фарш з жиром, товченим часником, каррі, гірчицею, перцем, сіллю, все перемішати і нехай за кілька годин м'ясо насититься маринадом.

Крок - 2
03

Використовуючи спеціальну насадку начинити фаршем попередньо очищені кишки. Початок і кінець кишки повинні бути порожніми, щоб закріпити їх вузлами.

Крок - 3
04

Начинену ковбаску по колу викласти на деко і на чверть години помістити в розігріту духову шафу. Потім необхідно голочкою зробити проколи, щоб кишки не лопались  і продовжувати запікати ковбаску до рум'яного стану.  

Крок - 4

Оцінити рецепт