Укр
Рус
Коньяк Напої Українська кухня

Домашній коньяк з самогону

( 4.8438 4 532 32 оцінки)

3415 - переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Домашній коньяк з самогону - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Сильний, з делікатним присмаком карамелі або обпаленого цукру, з відтінком ванільного аромату. Карамельна страва - це простий спосіб приготувати домашній коньяк, який тепер є типовим рецептом для дорослих. Коньяк з самогону за цим рецептом можна подавати навіть до м'яса, він підвищує смак тортів, пончиків або десертів і, як правило, міститься в більшості страв, де рецепт вимагає бренді, віскі або коньяку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашній коньяк з самогону" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи7.4 гр.
  • Калорії211 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Виміряйте цукор і пересипте його в суху каструлю / сковороду, переважно (але не обов'язково) з дном, яке запобігає його горіння, наприклад, керамічний / тефлоновий посуд. Увімкніть вогонь, і розтопіть цукор в карамель на занадто великому вогні. Перемішайте тільки тоді, коли цукор буде розтоплений, і в залежності від того, скільки карамелізуюете цукор. У світлий, майже золотий: карамелізується протягом коротшого часу, щоб цукор темнів, але не дуже сильно горів, напій буде зі злегка солодким смаком. У темний, карамелізуете довше, цукор помітно темніє, напій буде з сухим, майже несолодким смаком.

Крок - 1
02

Коли цукор розтане, а карамель придбає бажаний колір (будьте обережні, щоб не спалити його), вимкніть вогонь і залийте гарячу воду на карамель. Обережно, бажано в духовці, тому що карамель має високу температуру і після контакту з водою, навіть гарячої, буде дуже сильна реакція, почне бризкати.

Крок - 2
03

Розмішайте карамель, щоб вона розчинилася у воді, додайте ваніль / ванільний цукор, перемішайте і відставте в сторону, поки вона повністю не охолоне. Протягом цього часу помийте і простерилізуйте пляшки.

Крок - 3
04

Коли суміш охолоне (по крайній мірі, при кімнатній температурі або в холодильнику, і ви можете розлити її в окремий посуд і помістити у велику ємність з холодною водою, вона миттєво охолоне), додайте в неї самогон (або горілку), спирт, змішайте і розлийте в підготовлені пляшки. Щільно закрийте пляшки і відставте на 3-4 дні, щоб напій настоявся. Тільки тоді він буде придатний для споживання.

Крок - 4
05

Подавайте домашній коньяк з самогону як алкогольний напій у відповідних випадках, але у напою також є кулінарне використання, можна використовувати його на кухні, щоб приготувати страви, які вимагають невеликої кількості алкоголю. Наприклад, він чудово себе почуває в стравах, де рецепт прив'язаний до віскі, бренді або коньяку. Смачного.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пісний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Пісний цибулевий суп 40 5 3 з 5 - детальніше -
Цукерки Рафаелло - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки Рафаелло 60 3 3 з 5 - детальніше -
Ягідний смузі з йогуртом - покроковий рецепт, фото 1 Ягідний смузі з йогуртом 35 2 2 з 5 - детальніше -
Лінива велика ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Лінива велика ватрушка 65 3 3 з 5 - детальніше -
?>