Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Домашній коньяк з самогону

15 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Домашній коньяк з самогону - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Цей рецепт домашнього коньяку з чорносливом сподобається всім любителям незвичайних настоянок, які можна приготувати з простих і доступних продуктів.

Інгредієнти

Чай чорний1 шт.
Цукор1 ч.л
Чорнослив15 г.
Самогон500 мл.
Кориця1 щіп.
Гвоздика1 щіп.
Ванілін1 щіп.
01

В найчистішу  банку залити якісний самогон, додати промитий чорнослив, бутони гвоздики, цукор, корицю, ванілін, чайний пакет (кінчик нитки прикріпити до зовнішньої сторони банки) і міцно закрити капроновою кришкою.

Крок - 1
02

Банку з вмістом струсити, поставити в темне місце.

Крок - 2
03

Напій краще настояти  3 дні, але в разі екстреної ситуації його можна дегустувати через день після ретельного проціджування. Для правдоподібної  переконливості перелити домашній коньяк в необхідну пляшку  або карафу.      

Крок - 3

Оцінити рецепт