Укр
Рус
Коньяк Напої Українська кухня

Домашній коньяк з самогону

( 4.8438 4 532 32 оцінки)
3132 - переглядів
15 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Домашній коньяк з самогону - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Цей рецепт домашнього коньяку з чорносливом сподобається всім любителям незвичайних настоянок, які можна приготувати з простих і доступних продуктів.

Інгредієнти

  • Ванілін 1 щіп.
  • Гвоздика 1 щіп.
  • Кориця 1 щіп.
  • Самогон 500 мл.
  • Чорнослив 15 г.
  • Цукор 1 ч.л
  • Чай чорний 1 уп.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

В найчистішу  банку залити якісний самогон, додати промитий чорнослив, бутони гвоздики, цукор, корицю, ванілін, чайний пакет (кінчик нитки прикріпити до зовнішньої сторони банки) і міцно закрити капроновою кришкою.

Крок - 1
02

Банку з вмістом струсити, поставити в темне місце.

Крок - 2
03

Напій краще настояти  3 дні, але в разі екстреної ситуації його можна дегустувати через день після ретельного проціджування. Для правдоподібної  переконливості перелити домашній коньяк в необхідну пляшку  або карафу.      

Крок - 3

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Винегрет с квашеной капустой - покроковий рецепт, фото 1 Винегрет с квашеной капустой 50 4 3 з 5 - детальніше -
Суфле птичье молоко - покроковий рецепт, фото 1 Суфле птичье молоко 120 4 3 з 5 - детальніше -
Кукурузная каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурузная каша 30 5 2 з 5 - детальніше -