Укр
Рус
thermomix thermomix
Коньяк Напої Українська кухня

Домашній коньяк з самогону

15 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Домашній коньяк з самогону - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Цей рецепт домашнього коньяку з чорносливом сподобається всім любителям незвичайних настоянок, які можна приготувати з простих і доступних продуктів.

Інгредієнти

  • Чай чорний 1 шт.
  • Цукор 1 ч.л
  • Чорнослив 15 г.
  • Самогон 500 мл.
  • Кориця 1 щіп.
  • Гвоздика 1 щіп.
  • Ванілін 1 щіп.

Покроковий рецепт

  1. 01

    В найчистішу  банку залити якісний самогон, додати промитий чорнослив, бутони гвоздики, цукор, корицю, ванілін, чайний пакет (кінчик нитки прикріпити до зовнішньої сторони банки) і міцно закрити капроновою кришкою.

    Крок - 1
  2. 02

    Банку з вмістом струсити, поставити в темне місце.

    Крок - 2
  3. 03

    Напій краще настояти  3 дні, але в разі екстреної ситуації його можна дегустувати через день після ретельного проціджування. Для правдоподібної  переконливості перелити домашній коньяк в необхідну пляшку  або карафу.      

    Крок - 3

Оцінити рецепт