Укр
Рус
Коньяк Напої Українська кухня

Домашній коньяк з самогону

( 4.8438 4 532 32 оцінки)

3515 - переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Домашній коньяк з самогону - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Цей рецепт домашнього коньяку з чорносливом сподобається всім любителям незвичайних настоянок, які можна приготувати з простих і доступних продуктів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашній коньяк з самогону" (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи2.5 гр.
  • Калорії199 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

В найчистішу  банку залити якісний самогон, додати промитий чорнослив, бутони гвоздики, цукор, корицю, ванілін, чайний пакет (кінчик нитки прикріпити до зовнішньої сторони банки) і міцно закрити капроновою кришкою.

Крок - 1
02

Банку з вмістом струсити, поставити в темне місце.

Крок - 2
03

Напій краще настояти  3 дні, але в разі екстреної ситуації його можна дегустувати через день після ретельного проціджування. Для правдоподібної  переконливості перелити домашній коньяк в необхідну пляшку  або карафу.      

Крок - 3

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Різотто з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки з курки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки з курки 75 4 3 з 5 - детальніше -