Укр
Рус
Рулети Випічка Австрійська кухня

Домашній рулет до чаю

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

788 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Домашній рулет до чаю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня, Бельгійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Домашній рулет до чаю з полуницею - легкий освіжаючий десерт, ідеальний для теплих весняних і літніх днів. Рецепт його приготування дуже простий. Незважаючи на це, полуничний рулет приголомшливо виглядає і володіє неймовірним смаком. Він дійсно тане в роті. Обов'язково спробуйте приготувати цей рулет до чаю влітку, в полуничний сезон, або взимку - з домашнім полуничним варенням.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашній рулет до чаю" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи26.2 гр.
  • Калорії226 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте полуничний джем. Полуницю вимийте, позбавте від хвостиків, розріжте ягоди навпіл і відправте в сотейник. Всипте цукор, влийте воду і поставте сотейник на вогонь.

Крок - 1
02

Злегка придушіть полуницю ложкою, щоб вона пустила сік, і, помішуючи, варіть, до загусання (15-20 хвилин). Готовий полуничний джем зніміть з плити і повністю остудіть.

Крок - 2
03

Займіться тістом для рулету. Просійте в миску борошно. Додайте розпушувач для тіста і сіль. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 3
04

В окрему миску вбийте яйця. Додайте цукор і ванільний екстракт і збивайте міксером, поки суміш дещо не посвітлішає і не збільшиться в об'ємі.

Крок - 4
05

У цей момент влийте рослинне масло без запаху і знову збийте. Почніть потроху додавати в яєчну масу борошно і збивати міксером. Продовжуйте, поки борошно не закінчиться.

Крок - 5
06

Прямокутний лист (у нас 30х40 см) застеліть пергаментом для випічки і перелийте туди тісто, розподіливши рівним шаром. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте лист з тістом пекти 12-15 хвилин.

Крок - 6
07

Застеліть робочу поверхню чистим кухонним рушником і присипте його цукровою пудрою. Вийміть готовий корж з духовки, переверніть на рушник і зніміть з дна пергамент.

Крок - 7
08

Присипте корж цукровою пудрою і, поки він ще теплий, поверніть рулетом, допомагаючи собі рушником. Накрийте рулет рушником і дайте охолонути.

Крок - 8
09

Тим часом зробіть вершковий крем. Надішліть в миску вершковий сир кімнатної температури і збийте міксером. Всипте в збитий сир цукрову пудру і знову збийте.

Крок - 9
10

Продовжуючи збивати, влийте ванільний екстракт. Окремо збийте до м'яких піків жирні вершки (ті, які призначені для збивання).

Крок - 10
11

Потроху додавайте збиті вершки в вершковий крем і перемішайте кулінарною лопаткою до однорідності.

Крок - 11
12

Розгорніть корж і змастіть спочатку полуничним джемом, а потім вершковим кремом.

Крок - 12
13

Коли закінчите, знову скрутіть корж рулетом і відправте в холодильник мінімум на 1 годину. Перед подачею ще раз посипте домашній рулет до чаю з полуницею цукровою пудрою і прикрасьте половинками ягід. Смачного!

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ликер 33 - покроковий рецепт, фото 1 Ликер 33 20 2 2 з 5 - детальніше -
Желе з агару - покроковий рецепт, фото 1 Желе з агару 50 3 3 з 5 - детальніше -
Багет з сиром і зеленню - покроковий рецепт, фото 1 Багет з сиром і зеленню 55 1 3 з 5 - детальніше -
Мариновані печериці - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані печериці 45 3 2 з 5 - детальніше -