Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Суп з фрикадельками Перші страви Українська кухня

Домашній суп з фрикадельками

( 4.8462 4 526 26 оцінок)
2433 - переглядів
35 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Домашній суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную рецепт відмінної страви - домашній суп з фрикадельками з яловичини.

Інгредієнти

  • Сир твердий за смаком
  • Рис 1 скл.
  • Шпинат 250 г.
  • Бульйон 8 скл.
  • Морква 1 шт.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Яйце 1 шт.
  • Петрушка 1/4 пуч.
  • Панірувальні сухарі 1/2 скл.
  • Пармезан 1/2 скл.
  • Молоко 1/4 скл.
  • Фарш яловичий 700 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться приготуванням самих фрикадельок. Для цього в глибоку миску помістіть яловичий фарш, який можете купити в будь-якому магазині або ж самостійно підготувати, пропустивши м'ясо через м'ясорубку.

Крок - 1
02

Далі залийте в миску до м'яса трохи теплого молока, засипте панірувальні сухарі. Потім натріть на самій дрібній тертці пармезан і теж киньте в миску до м'яса.

Крок - 2
03

Тепер засипте в миску, заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки. Розбийте курячі яйця, рясно посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно руками все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 3
04

Потім трохи змоченими руками сформуйте з підготовленої м'ясної суміші невеликого розміру кульки, які укладіть на час в глибоку миску.

Крок - 4
05

А самі відправте великий сотейник на плиту, налийте в нього оливкову чи рослинну олію і прогрійте. Закиньте в киплячу олію попередньо очищену від шкірки і нашатковану дрібними квадратами моркву і просмажте, постійно мішаючи, близько 3 хвилин.

Крок - 5
06

Потім додайте в каструлю до моркви, раніше підготовлені м'ясні кульки і залийте, повністю покривши вміст заздалегідь приготованим курячим бульйоном. Рясно все посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, перемішайте і залиште варитися на середньому вогні приблизно на 10 хвилин.

Крок - 6
07

Потім засипте в каструлю довгозернистий рис і додайте попередньо вимитий (можна навіть не нарізати, а залишити листя цілими) шпинат. Добре перемішайте вміст каструлі, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і варіть страву приблизно 15-20 хвилин, до повної готовності рису.

Крок - 7
08

Потім вимкніть вогонь і дайте настоятися супу деякий час. Потім розлийте готовий домашній суп з фрикадельками в красиві супниці, приправте натертим на дрібній тертці твердим сиром і подавайте до обіду.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Овочеве асорті тушковане - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті тушковане 50 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Зебра - покроковий рецепт, фото 1 Торт Зебра 100 7 3 з 5 - детальніше -
Гаспачо без огірків - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо без огірків 40 5 3 з 5 - детальніше -
Гаспачо класичний - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо класичний 40 4 2 з 5 - детальніше -