Пропоную рецепт відмінної страви - домашній суп з фрикадельками з яловичини.
Для початку займіться приготуванням самих фрикадельок. Для цього в глибоку миску помістіть яловичий фарш, який можете купити в будь-якому магазині або ж самостійно підготувати, пропустивши м'ясо через м'ясорубку.
Далі залийте в миску до м'яса трохи теплого молока, засипте панірувальні сухарі. Потім натріть на самій дрібній тертці пармезан і теж киньте в миску до м'яса.
Тепер засипте в миску, заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки. Розбийте курячі яйця, рясно посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно руками все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.
Потім трохи змоченими руками сформуйте з підготовленої м'ясної суміші невеликого розміру кульки, які укладіть на час в глибоку миску.
А самі відправте великий сотейник на плиту, налийте в нього оливкову чи рослинну олію і прогрійте. Закиньте в киплячу олію попередньо очищену від шкірки і нашатковану дрібними квадратами моркву і просмажте, постійно мішаючи, близько 3 хвилин.
Потім додайте в каструлю до моркви, раніше підготовлені м'ясні кульки і залийте, повністю покривши вміст заздалегідь приготованим курячим бульйоном. Рясно все посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, перемішайте і залиште варитися на середньому вогні приблизно на 10 хвилин.
Потім засипте в каструлю довгозернистий рис і додайте попередньо вимитий (можна навіть не нарізати, а залишити листя цілими) шпинат. Добре перемішайте вміст каструлі, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і варіть страву приблизно 15-20 хвилин, до повної готовності рису.
Потім вимкніть вогонь і дайте настоятися супу деякий час. Потім розлийте готовий домашній суп з фрикадельками в красиві супниці, приправте натертим на дрібній тертці твердим сиром і подавайте до обіду.
Випадкові рецепти