Укр
Рус
Паштети Закуски Кавказська кухня

Домашній паштет з курячої печінки

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

747 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Домашній паштет з курячої печінки - покроковий рецепт, фото 1

опис

Цей рецепт домашнього паштету з курячої печінки відрізняється тим, що до нього готуються медові груші. Вони дійсно відмінно поєднуються з паштетом. Особливо ця страва сподобається шанувальникам солоно - солодкого поєднання.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашній паштет з курячої печінки" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири21.9 гр.
  • Вуглеводи6.9 гр.
  • Калорії262 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування цієї страви вам знадобиться свіжа куряча печінка. Ретельно помийте її в холодній воді. Очистіть, видаливши мембрану, яка з'єднує дві частки. Також видаліть зайвий жир з печінки.

Крок - 1
02

Дістаньте сковорідку, налийте в неї невелику кількість оливкової олії і поставте на середній вогонь. Помістіть в сковорідку шматочки курячої печінки на відстані один від одного. Так вони краще підрум'яняться. Обсмажте печінку з усіх боків і перекладіть зі сковороди в чисту тарілку. Залиште остигати.

Крок - 2
03

Візьміть цибулину, очистіть її від лушпиння і сполосніть під проточною водою. Наріжте дрібними кубиками на кухонній дошці. У сковорідку, в якій тільки що смажилася куряча печінка, додайте ще трохи оливкового масла. Час від часу помішуючи, обсмажте подрібнену цибулю на слабкому вогні, поки вона не стане прозорою і м'якою. Цибуля вбере в себе залишений на сковороді аромат обсмаженої печінки.

Крок - 3
04

Візьміть головку часнику і відокремте від неї потрібну кількість зубчиків. Очистіть їх від лушпиння. Натріть на тертці або дрібно наріжте часник і киньте в сковорідку до цибулі, перемішайте. Готуйте ще протягом однієї хвилини.

Крок - 4
05

Підсмажену цибулю в сковорідці полийте бренді. Дайте йому закипіти, поки не залишиться лише невелика кількість рідини. Далі використовуйте такий прийом кулінарної обробки, як фламбірування. Так як алкоголь вже додали, то залишилося тільки підпалити шматочок паперу і покласти в сковорідку. Вміст сковорідки відразу загориться. Спирт швидко вигорить, з'явиться неповторний смак і аромат.

Крок - 5
06

У чашу блендера відправте розтоплене вершкове масло, підсмажені шматочки курячої печінки і фламбіруйте цибулю. Збийте все до однорідної маси. Посоліть за смаком і приправте чорним меленим перцем.

Крок - 6
07

Одержаний паштет розкладіть по скляних баночках, розрівняйте ложкою. Зверху покрийте шаром топленого вершкового масла кімнатної температури і покладіть гілочку чебрецю для прикраси.

Крок - 7
08

Поки готовий паштет застигає, приготуйте медові груші. Очистіть їх, видаліть серцевини і хвостики. Розріжте навпіл і наріжте пластинками. Надішліть груші в сковорідку, додайте мед, воду і трохи солі. Готуйте груші, час від часу помішуючи, поки вони не стануть м'якими і майже не залишиться рідини. Домашній паштет з курячої печінки подавайте з медовими грушами і тостами з білого хліба. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Штрудель з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з яблуками 30 5 2 з 5 - детальніше -
Сушені банани - покроковий рецепт, фото 1 Сушені банани 120 2 2 з 5 - детальніше -
Бездріжджеве тісто - покроковий рецепт, фото 1 Бездріжджеве тісто 15 1 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясний рулет з сиром - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з сиром 60 6 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані млинці з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані млинці з фаршем 70 3 3 з 5 - детальніше -
Омлет з макаронами - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з макаронами 45 3 3 з 5 - детальніше -