Укр
Рус
Лимонад Напої Шведська кухня

Домашній лимонад із лимона

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

834 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Домашній лимонад із лимона - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Шведська кухня, Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Домашній лимонад із лимона — класичний літній напій, незамінний у спеку. Кислий лимон чудово освіжає у спекотний день. Але далеко не всі готові їсти лимони. А от від склянки освіжаючого лимонаду навряд чи хтось відмовиться. У рецепті ми докладно розповімо та покажемо, як правильно готувати домашній лимонад.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашній лимонад із лимона" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи0 гр.
  • Калорії0 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для лимонаду. Спочатку потрібно зробити цукровий сироп. Для цього влийте в каструлю воду і всипте таку кількість цукру. Теркою зніміть цедру з лимонів і теж відправте в загальну масу. Перемішайте інгредієнти, щоб кристали цукру розійшлися у воді.

Крок - 1
02

Поставте каструлю на вогонь і постійно помішуючи, доведіть вміст до кипіння. Після цього зніміть сироп із плити і трохи остудіть.

Крок - 2
03

Наповніть ємність, у якій збираєтесь робити лимонад, чистою водою. Процідіть туди через сито сироп, щоб у напій не потрапила цедра, яка згодом почне гірчити.

Крок - 3
04

Для приготування лимонаду потрібно лимонний сік. Можна придбати його в готовому вигляді в магазині, але краще та правильніше самостійно вичавити з лимонів. З натуральним лимонним соком напій вийде смачніше. Пропустіть вичавлений сік через сито, в якому залишилася цедра після проціджування сиропу. Це збагатить аромат напою ефірними оліями, що залишилися в цедрі.

Крок - 4
05

Перемішайте суміш і додайте скибочки лимона. Перед подачею охолодіть домашній лимонад у холодильнику. Потім розлийте напій по келихах, наповнених кубиками льоду та скибочками лимона. Домашній лимонад чудово освіжає у спекотний день. Вставте в келихи соломинки – і насолоджуйтесь чудовим напоєм власного приготування!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тарталетки з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з креветками 35 5 2 з 5 - детальніше -
Розсипчаста гречка на гарнір - покроковий рецепт, фото 1 Розсипчаста гречка на гарнір 45 4 2 з 5 - детальніше -
Буженина з індички - покроковий рецепт, фото 1 Буженина з індички 65 1 3 з 5 - детальніше -
Салат «Нептун» з червоною ікрою - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Нептун» з червоною ікрою 40 3 2 з 5 - детальніше -