Укр
Рус
Кетчуп Соуси Азербайджанська кухня

Домашній кетчуп з томатної пасти

( 4.6250 4 58 8 оцінок)

725 - переглядів
55 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Домашній кетчуп з томатної пасти - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азербайджанська кухня, Грузинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

На приготування кетчупу за нашим рецептом у вас піде не більше 5 хвилин. Мінімум часу та інгредієнтів і у вас на столі буде ароматна і смачна добавка до улюблених страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашній кетчуп з томатної пасти" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири0.1 гр.
  • Вуглеводи15.5 гр.
  • Калорії71 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Маленьку цибулину очистіть від лушпиння, видаліть хвостики і розріжте навпіл.

Крок - 1
02

У невелику глибоку ємність насипте цукор і залийте його гарячою водою. Розмішайте і дочекайтеся повного розчинення солодкого інгредієнта. Додайте в сироп цибулю і збийте блендером до однорідності.

Крок - 2
03

Візьміть глибоку миску і викладіть томатну пасту. Перед її придбанням уважно ознайомтеся зі складом. Віддавайте перевагу продукту, який складається виключно з помідор.

Крок - 3
04

Насипте в миску подрібнену гвоздику, мелену корицю, сіль, гірчицю, налийте оцет і цукровий сироп з цибулею. Якщо ви плануєте давати готову заправку дітям, в такому випадку оцет можна виключити зі списку інгредієнтів. Його можна замінити свіжовичавленим лимонним соком в тому ж обсязі. Приправи та їх кількість теж можна регулювати виходячи з ваших гастрономічних уподобань. Ретельно перемішайте масу за допомогою вінчика. Дайте суміші настоятися протягом 10-15 хвилин.

Крок - 4
05

Домашній томатний кетчуп готовий. Перелийте його в чисту пляшку або банку. Такий процес приготування не передбачає тривале зберігання готового продукту, тому рецепт розрахований на невелику порцію. Що залишився після трапези кетчуп, зберігайте в холодильнику не більше 3 діб. Подавайте томатну заправку до м'ясних страв, смаженої картоплі, спагетті. Додавайте в піцу, шаурму, хот-доги та інші страви домашнього фаст-фуду. Приємного вам апетиту!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Пюре - покроковий рецепт, фото 1 Пюре 30 5 1 з 5 - детальніше -
Рулька - покроковий рецепт, фото 1 Рулька 220 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Безе з кремом - покроковий рецепт, фото 1 Безе з кремом 60 3 3 з 5 - детальніше -
Крильця баффало в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Крильця баффало в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -