Укр
Рус
Майонез Соуси Французька кухня

Домашній майонез з винним оцтом

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

763 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Домашній майонез з винним оцтом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Дотримуючись нашого покрокового рецепту, ви швидко і без клопоту приготуєте смачний домашній майонез з доступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашній майонез з винним оцтом" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири69.1 гр.
  • Вуглеводи1.1 гр.
  • Калорії652 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед початком приготування, викладіть продукти на робочий стіл. Інгредієнти, що зберігаються в холодильнику, повинні нагрітися до кімнатної температури. Так як яйця не піддаються термічній обробці, вимийте їх в холодній воді з використанням дезінфікуючого засобу. Масло - один з найважливіших інгредієнтів в майонезі, від його якості залежить густота і смак готового соусу. До його вибору походіть особливо ретельно. Використовуйте тільки рафінований продукт без яскраво вираженого смаку і запаху. Інакше його гіркий присмак зіпсує майонез.

Крок - 1
02

Підходить як соняшникова, так і проста оливкова олія. Щоб приховати специфічний присмак останнього, приготуйте соус на суміші масел в пропорції 1: 1 або 1: 2. Вимийте і ретельно просушіть ємність для збивання. Влийте масло. Додайте яєчні жовтки і винний оцет. В якості альтернативи, можна взяти яблучний або простий.

Крок - 2
03

Введіть в суміш звичайну або діжонську гірчицю. Всипте сіль дрібної фракції і чорний мелений перець. Щоб соус знайшов більш пікантний смак, використовуйте мелений перець чилі. Для більш солодкого відтінку, підійде паприка.

Крок - 3
04

Опустіть в чашу погружной блендер і переміксуйте суміш до однорідного кремоподібного стану. Якщо маса виходить рідкою, відправте чашу в холодильник на кілька хвилин. Потім збийте до необхідної консистенції. Готовий майонез викладіть в герметичну ємність. Оскільки продукт містить тільки натуральні інгредієнти, зберігайте його в холодильнику не більше 5 діб.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гаспачо з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з креветками 50 4 3 з 5 - детальніше -
Фріттата з кабачками - покроковий рецепт, фото 1 Фріттата з кабачками 45 4 3 з 5 - детальніше -
Банани в шоколаді - покроковий рецепт, фото 1 Банани в шоколаді 40 3 2 з 5 - детальніше -
Риба під маринадом в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Риба під маринадом в духовці 50 2 2 з 5 - детальніше -