Укр
Рус
Майонез Соуси Французька кухня

Домашній майонез з винним оцтом

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

875 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Домашній майонез з винним оцтом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Дотримуючись нашого покрокового рецепту, ви швидко і без клопоту приготуєте смачний домашній майонез з доступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашній майонез з винним оцтом" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири69.1 гр.
  • Вуглеводи1.1 гр.
  • Калорії652 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед початком приготування, викладіть продукти на робочий стіл. Інгредієнти, що зберігаються в холодильнику, повинні нагрітися до кімнатної температури. Так як яйця не піддаються термічній обробці, вимийте їх в холодній воді з використанням дезінфікуючого засобу. Масло - один з найважливіших інгредієнтів в майонезі, від його якості залежить густота і смак готового соусу. До його вибору походіть особливо ретельно. Використовуйте тільки рафінований продукт без яскраво вираженого смаку і запаху. Інакше його гіркий присмак зіпсує майонез.

Крок - 1
02

Підходить як соняшникова, так і проста оливкова олія. Щоб приховати специфічний присмак останнього, приготуйте соус на суміші масел в пропорції 1: 1 або 1: 2. Вимийте і ретельно просушіть ємність для збивання. Влийте масло. Додайте яєчні жовтки і винний оцет. В якості альтернативи, можна взяти яблучний або простий.

Крок - 2
03

Введіть в суміш звичайну або діжонську гірчицю. Всипте сіль дрібної фракції і чорний мелений перець. Щоб соус знайшов більш пікантний смак, використовуйте мелений перець чилі. Для більш солодкого відтінку, підійде паприка.

Крок - 3
04

Опустіть в чашу погружной блендер і переміксуйте суміш до однорідного кремоподібного стану. Якщо маса виходить рідкою, відправте чашу в холодильник на кілька хвилин. Потім збийте до необхідної консистенції. Готовий майонез викладіть в герметичну ємність. Оскільки продукт містить тільки натуральні інгредієнти, зберігайте його в холодильнику не більше 5 діб.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з підливою 35 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Український борщ в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Український борщ в мультиварці 110 6 2 з 5 - детальніше -
Зрази з індички - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з індички 65 2 4 з 5 - детальніше -
Печеня з курки зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з курки зі шпинатом 80 4 3 з 5 - детальніше -
Торт «Ферреро Роше» - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Ферреро Роше» 65 4 3 з 5 - детальніше -