Укр
Рус
Цукерки Десерти Французька кухня

Домашні шоколадні цукерки

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

924 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Домашні шоколадні цукерки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

Посуд: Формочка

опис

Домашні шоколадні цукерки – ексклюзивний десерт ручної роботи. Пропонуємо власноруч зробити цукерки, які вийдуть не гірше за покупні (навіть краще). Для цього вам знадобиться всього 4 інгредієнти! Цей рецепт - справжній маст хев для ласунів та любителів шоколаду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашні шоколадні цукерки" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири33.4 гр.
  • Вуглеводи49.3 гр.
  • Калорії529 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте сухі інгредієнти (цукрову пудру, сухе молоко та какао-порошок) і просійте в миску, щоб не було грудочок. Перемішайте суміш до однорідності.

Крок - 1
02

Закип'ятіть у каструлі воду, зверху встановіть миску і розігрійте на водяній бані кокосове масло.

Крок - 2
03

Коли воно добре прогріється, порціями всипайте суху суміш та розмішуйте до повного розчинення. Постійно мішайте вміст миски, щоб не утворювались грудочки.

Крок - 3
04

Шоколадну масу, що вийшла, розподіліть по спеціальних силіконових формах для цукерок. Намагайтеся діяти швидко, щоб шоколад не застиг раніше.

Крок - 4
05

За бажанням можете додати у цукерки подрібнені горіхи та залити зверху шоколадом. Коли закінчите, акуратно постукайте формами по столу, щоб цукеркова маса влягла.

Крок - 5
06

Якщо є підходяща форма, так само можна зробити цілісну шоколадну плитку. Заготовки, що вийшли, відправте в холодильник на 4–6 годин. Через вказаний час вийміть форми з холодильника і вийміть з них домашні шоколадні цукерки, що повністю застигли. На вигляд і на смак вони нітрохи не гірше магазинних. Те саме можна сказати про шоколадну плитку, яку зовні не відрізнити від покупної.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Запечене м’ясо в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Запечене м’ясо в рукаві 120 5 3 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з фаршу з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з фаршу з яйцем 60 4 3 з 5 - детальніше -
Кулебяка з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Кулебяка з капустою 40 4 2 з 5 - детальніше -
Горбуша «Ніжна» - покроковий рецепт, фото 1 Горбуша «Ніжна» 50 2 3 з 5 - детальніше -