Домашні шоколадні цукерки – ексклюзивний десерт ручної роботи. Пропонуємо власноруч зробити цукерки, які вийдуть не гірше за покупні (навіть краще). Для цього вам знадобиться всього 4 інгредієнти! Цей рецепт - справжній маст хев для ласунів та любителів шоколаду.
Змішайте сухі інгредієнти (цукрову пудру, сухе молоко та какао-порошок) і просійте в миску, щоб не було грудочок. Перемішайте суміш до однорідності.
Закип'ятіть у каструлі воду, зверху встановіть миску і розігрійте на водяній бані кокосове масло.
Коли воно добре прогріється, порціями всипайте суху суміш та розмішуйте до повного розчинення. Постійно мішайте вміст миски, щоб не утворювались грудочки.
Шоколадну масу, що вийшла, розподіліть по спеціальних силіконових формах для цукерок. Намагайтеся діяти швидко, щоб шоколад не застиг раніше.
За бажанням можете додати у цукерки подрібнені горіхи та залити зверху шоколадом. Коли закінчите, акуратно постукайте формами по столу, щоб цукеркова маса влягла.
Якщо є підходяща форма, так само можна зробити цілісну шоколадну плитку. Заготовки, що вийшли, відправте в холодильник на 4–6 годин. Через вказаний час вийміть форми з холодильника і вийміть з них домашні шоколадні цукерки, що повністю застигли. На вигляд і на смак вони нітрохи не гірше магазинних. Те саме можна сказати про шоколадну плитку, яку зовні не відрізнити від покупної.
Випадкові рецепти