Укр
Рус
Рогалики Випічка Східна кухня

Домашні рогалики з повидлом


- переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Домашні рогалики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня, Чилійська кухня, Болгарська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хочеться чогось солоденького до чаю? Пропонуємо рецепт домашніх рогаликів з повидлом з дріжджового тіста без закваски на сухому молоці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашні рогалики з повидлом" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири4.5 гр.
  • Вуглеводи52.9 гр.
  • Калорії273 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Щоб приготувати домашні рогалики з повидлом необхідно замісити тісто. Для цього візьміть велику глибоку миску. Через сито просійте борошно прямо в миску. Це потрібно робити для того, щоб наситити борошно киснем. У підсумку тісто вийде більш пишним.

Крок - 1
02

Відміряйте необхідну кількість цукру і киньте в просіяне борошно. Додайте ванільний цукор і сіль. Не забудьте про інгредієнт, завдяки якому тісто піднімається. Надішліть сухі дріжджі в миску з борошном, а також киньте сухе молоко. За допомогою вінчика ретельно перемішайте сухі продукти в мисці.

Крок - 2
03

Далі вам знадобляться курячі яйця. Вони не повинні бути холодними, тому заздалегідь дістаньте їх з холодильника і покладіть на столі, щоб нагрілися при кімнатній температурі. Розбийте кілька яєць в окрему мисочку, трохи збийте виделкою і відправте до сухих інгредієнтів в миску.

Крок - 3
04

Відміряйте кількість води, яка вказана в рецепті і нагрійте до злегка теплого стану. Теплу воду відправте в миску з борошном та іншими продуктами. Також додайте невелику кількість рослинного масла.

Крок - 4
05

Щоб не місити тісто вручну, скористайтеся побутовою технікою. Візьміть тестомесілку і з її допомогою перетворіть змішані в мисці інгредієнти в грудку тіста.

Крок - 5
06

Чисту миску змастіть рослинною олією і покладіть в неї приготоване тісто. Зверху тісто також змастіть малою кількістю рослинного масла. Накрийте миску кришкою або рушником. Поставте в тепле місце на 1 - 1,5 години, щоб тісто піднялося.

Крок - 6
07

Що піднялося тісто в мисці перемішайте рукою, щоб воно знову зменшилося в розмірах. Сформуйте з нього кулю і ще раз змастіть рослинною олією. Накрийте кришкою і залиште приблизно ще на 1 годину.

Крок - 7
08

Через даний час помістіть тісто на робочу поверхню. Ще раз добре його перемішайте за допомогою обох рук. Розкачайте тісто в ковбаску і наріжте приблизно на рівні частини. З кожного шматочка тіста сформуйте кульку. Накрийте їх харчовою плівкою і залиште на 15 хвилин, щоб тісто ще раз піднялося.

Крок - 8
09

Щоб тісто не прилипало, змастіть робочу поверхню рослинним маслом. Тонко розкачайте на ній кульку з тіста за допомогою качалки. Покладіть на один край тіста ложку повидла. Можна використовувати яблучне, або якесь інше. Загорніть край тіста, щоб повидло сховалося всередину. Протилежний край тіста наріжте смужками.

Крок - 9
10

Загорніть повидло в тісто в формі рогалика. Викладіть рогалики з повидлом на застелений пергаментом деко на відстані один від одного. Накрийте харчовою плівкою або рушником і дайте можливість піднятися тісту протягом 30 - 40 хвилин.

Крок - 10
11

В окремій невеликій мисці змішайте залишене куряче яйце з невеликою кількістю молока. Збийте за допомогою вилки до одноманітного стану. За допомогою кухонного пензлика змастіть рогалики зверху яєчно - молочною сумішшю. Надішліть деко з рогаликами в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте протягом 15 - 20 хвилин до рум'яності. Дістаньте готові домашні рогалики з повидлом з духовки і дайте можливість охолонути. Подавайте до чаю або кави. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пюре на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пюре на молоці 40 6 2 з 5 - детальніше -
Смажені вареники - покроковий рецепт, фото 1 Смажені вареники 45 3 3 з 5 - детальніше -
Карпаччо з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з яловичини 40 2 2 з 5 - детальніше -
Шоколадний торт - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний торт 100 6 3 з 5 - детальніше -