Укр
Рус
Гамбургери Закуски Американська кухня

Домашні гамбургери з маринованими огірками

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

726 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Домашні гамбургери з маринованими огірками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Домашні гамбургери з маринованими огірками в цьому рецепті робляться не з традиційною яловичою котлетою, а з хрусткою смаженою курочкою. Така варіація гамбургера виходить більш легкою і ніжною на смак, але при цьому досить ситною. Як замаринувати і запанірувати курку перед смаженням, щоб вона вийшла соковитою, але при цьому хрусткою, а також приготувати пряний майонез для просочення булочок, докладно описано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашні гамбургери з маринованими огірками" (на 100 грам)

  • Білки8.6 гр.
  • Жири6.9 гр.
  • Вуглеводи22.8 гр.
  • Калорії193 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте, просушіть паперовими рушниками, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.

Крок - 1
02

Розріжте відбивну на шматочки розміром з діаметр булочки для гамбургера.

Крок - 2
03

Надішліть отримані шматочки в ємність для маринування. Всипте сіль, часниковий і цибульний порошок, солодку паприку і розкрошений кубик курячого бульйону.

Крок - 3
04

Перемішайте продукти, щоб спеції рівномірно обволокли всі шматочки.

Крок - 4
05

Влийте в загальну масу лимонний сік і молоко. Знову перемішайте, накрийте ємність кришкою і відправте курку в холодильник мінімум на 3 години, а краще на ніч.

Крок - 5
06

Приготуйте пряний майонез. Для цього змішайте звичайний майонез з будь-яким гострим соусом, цукром, універсальною приправою і кайенским перцем.

Крок - 6
07

Зробіть паніровку для курки. Надішліть в загальну ємність пшеничне борошно, кукурудзяний крохмаль, сіль, цибульний і часниковий порошок і універсальну приправу і перемішайте до однорідності.

Крок - 7
08

Через зазначений час вийміть курку з маринаду, додайте невелику його кількість в паніровці і перемішайте. Запаніруйте шматочки філе з усіх боків в вийшовшій суміші.

Крок - 8
09

У глибокій сковороді або в сотейнику розісмажте рослинне масло для фритюру. Коли його температура досягне 160-180 градусів, викладіть туди курку і смажте до утворення золотисто-коричневої скоринки (приблизно по 5 хвилин з кожного боку).

Крок - 9
10

Готове м'ясо викладіть на паперовий рушник, щоб він  ввібрав зайвий жир.

Крок - 10
11

Булочки для гамбургерів розріжте навпіл, покладіть зрізом на розігріту з вершковим маслом сковороду і смажте до рум'яної.

Крок - 11
12

Зберіть гамбургер. Покладіть на тарілку для подачі нижню частину булочки і змастіть пряним майонезом.

Крок - 12
13

Викладіть зверху подрібнені мариновані огірки, а на них - смажену курячу відбивну.

Крок - 13
14

Накрийте бутерброд верхньою частиною булочки, теж попередньо змащену пряним майонезом. Домашній гамбургер з маринованими огірками і курячої відбивної виходить смачним і поживним. Смачного!

Крок - 14

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат столичний з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Салат столичний з яловичиною 50 4 3 з 5 - детальніше -
Бутерброд з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з сиром 25 2 3 з 5 - детальніше -
Торт "Повітряно-шоколадний" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Повітряно-шоколадний" 90 5 3 з 5 - детальніше -
Горбуша солона - покроковий рецепт, фото 1 Горбуша солона 40 1 2 з 5 - детальніше -