Укр
Рус
Згущене молоко Десерти Литовська кухня

Домашнє згущене молоко

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

933 - переглядів
55 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Домашнє згущене молоко - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Литовська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Смачне домашнє згущене молоко, як з магазину. На приготування цих ласощів піде трохи більше 10 хвилин. Спробуйте приготувати згущене молоко за нашим рецептом, і ви перестанете купувати його в магазині.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашнє згущене молоко" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири6.9 гр.
  • Вуглеводи54.3 гр.
  • Калорії309 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування домашнього згущеного молока вибирайте тільки якісне сухе молоко. Відсоток жирності вибирайте за власним смаком. На смак згущеного молока це ніяк не вплине. Жирність лише додасть калорійність готової страви.

Крок - 1
02

Поставте на середній вогонь маленьку каструлю або сотейник. Дайте ємності трохи нагрітися. Акуратно влийте м'яку очищену воду. Використовуйте рідину кімнатної температури.

Крок - 2
03

Всипте цукор. Постійно міксуючи, доведіть суміш до кипіння. Після повного розчинення солодкого інгредієнта, зніміть сотейник з плити. Трохи остудіть сироп і влийте в чашу блендера. Додайте трохи сухого молока.

Крок - 3
04

Почніть міксувати пульсуючими натисканнями. Коли зникнуть грудочки і інгредієнти повністю перемішаються, введіть залишений молочний порошок. На цьому етапі важливо не поспішати. Суміш повинна поступово змішуватися і насичуватися киснем. Продовжуйте міксувати масу до отримання однорідної консистенції.

Крок - 4
05

Готове згущене молоко влийте в невелику ємність і дайте їй повністю охолонути. За цей час продукт загусне. Якщо готуєте згущене молоко про запас, приготуйте ємності для зберігання. Вибирайте банки з герметично закритими кришками. Простерилізуйте посуд будь-яким зручним для вас способом.

Крок - 5
06

Заповніть ємності для зберігання згущеним молоком. Щільно закрийте і поставте в холодильник. У такому вигляді, солодку страву можна сміливо зберігати кілька місяців. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп харчо - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо 50 5 2 з 5 - детальніше -
Баклажани в паніровці - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани в паніровці 45 3 3 з 5 - детальніше -
Кус-кус з курячим філе і овочами - покроковий рецепт, фото 1 Кус-кус з курячим філе і овочами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Гливи з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Гливи з овочами 45 3 3 з 5 - детальніше -