Укр
Рус
Вина Напої Італійська кухня

Домашнє ягідне вино з ягід

( 4.9444 4 518 18 оцінок)

3333 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Домашнє ягідне вино з ягід - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Делікатний напій, ідеально солодкий з легким присмаком алкоголю. Готуйте це просте і смачне ягідне вино час від часу, особливо для візитів подруг. Домашнє ягідне вино ідеально підходить для дівчат, але також прекрасно підходить в якості доповнення до десертів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашнє ягідне вино з ягід" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи24.3 гр.
  • Калорії105 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свіжу малину можна купити все літо без проблем, зв'яжіть це так само з розпалом літа, сонцем і придбайте цю ягоду в магазині або на ринку. Малина - це один з видів ягід з дуже хорошим смаком і ароматом, яка також має корисні властивості. Плоди малини ідеально підходять для випічки і приготування соків і сиропів. Малинове вино, хоча і дуже смачне, не так популярно, як вина з інших фруктів і ягід. Це пов'язано з тим, що малина досить дорога, і для отримання 10 літрів вина потрібно цілих 7 кг ягід. Варто спробувати, тому що малинові десертні вина дуже смачні. Отже, почніть приготування цього чудового вина. Всі інструменти і посуд повинні бути ретельно продезінфіковані. Для початку розсортуйте ягоди і викиньте зіпсовані. Потім видаліть квітконоси і відправте ягоду в глибоку ємність (відро).

Крок - 1
02

Ви повинні будете розчавити ягоду, можна навіть руками. Потім додайте в відро з ягодою попередньо приготовану дріжджову поживну речовину (винні дріжджі розчинені) і ферментуйте отриману м'якоть протягом 24 годин в теплому і темному місці. Оскільки подрібнена малина бродить дуже інтенсивно, цей процес найкраще проводити в відрі або повітряній кулі з великою горловиною.

Крок - 2
03

На наступний день додайте в відро заздалегідь розчинений у воді цукор, розмішайте все, до об'єднання продуктів. Через кілька днів відіжміть м'якоть за допомогою дрібного сита або навіть марлі і вилийте утворений малиновий муст в бутель. У цей момент ви можете додати цукор, якщо він не дуже солодкий.

Крок - 3
04

Залиште муст для безшумної ферментації, закрийте бутель щільно пробкою. Через місяць додайте метабісульфіт калію - розчиніть його в кип'яченій воді і залийте в гусак бутля. Метабісульфіт змусить вино стабілізуватися.

Крок - 4
05

Після висвітлення розлийте приготоване домашнє ягідне вино по стерилізованим пляшках, закупорьте пробкою і відставте для витримки. Під час видобутку вина можна залишити осад на дні. Малинове вино має витримуватися не менше 12 місяців. Приємного апетиту і здоров'я.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Безе по ДСТу - покроковий рецепт, фото 1 Безе по ДСТу 65 4 3 з 5 - детальніше -
Солянка класична з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Солянка класична з ковбасою 75 5 3 з 5 - детальніше -
Вафлі - покроковий рецепт, фото 1 Вафлі 50 3 2 з 5 - детальніше -