Укр
Рус
Печиво Випічка Українська кухня

Домашнє печиво Горішки

( 4.8333 4 512 12 оцінок)

835 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Домашнє печиво Горішки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приготуйте смачне печиво для сімейного чаювання. Не складний рецепт, доступні продукти і відмінний результат. Перед цією випічкою точно ніхто не встоїть.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашнє печиво Горішки" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири21.7 гр.
  • Вуглеводи37.7 гр.
  • Калорії379 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У чашу кухонної машини або міксера покладіть розм'якшене вершкове масло і цукор. Почніть замішувати на мінімальних обертах, а далі прискорте і збивайте протягом 2-3 хвилин. Повільно замішуючи, поступово введіть яйця. В однорідну масу додайте сіль і збивайте 2 хвилини.

Крок - 1
02

Просійте борошно, додайте в нього розпушувач і перемішайте. Зменшіть оберти на кухонній машині і по столовій ложці введіть частину борошна. Потім, зупинивши машину, всипте решту.

Крок - 2
03

Продовжуйте замішувати до отримання гладкого тіста. Викладіть масу на робочу поверхню і продовжуйте вимішувати руками. Тісто має вийти м'яким і не липким.

Крок - 3
04

За допомогою кухонних ваг розділіть масу на шматочки по 5 грам і сформуйте з них кульки.

Крок - 4
05

Для випікання підготуйте спеціальну форму для печива. Поставте її на плиту і добре розігрійте. Змастіть формочки рослинним маслом. У кожну виїмку покладіть по кульці з тіста. Щільно закрийте форму і випікайте протягом 2 хвилин. Через кожні 20-30 секунд перевертайте форму іншою стороною.

Крок - 5
06

Готове печиво повинно бути золотисто-коричневого кольору. Запечіть таким чином всі половинки. Щоб отримати ідеально рівні і акуратні горішки. зріжте все зайве тісто з країв половинок. Після охолодження, воно легко зчищається ножем.

Крок - 6
07

Поламайте печиво і викладіть його в чашу блендера. Подрібніть до порошкоподібного стану. Таким же чином подрібніть попередньо обсмажені волоські горіхи.

Крок - 7
08

У великій мисці змішайте перемелене печиво, горіхи, какао і цукрову пудру. Ретельно переміксуйте інгредієнти і влийте розтоплений шоколад. Перемішуйте і поступово введіть гаряче молоко. Досягніть однорідної густої консистенції і додайте ромову есенцію. Знову перемішайте крем.

Крок - 8
09

Невеликою кількістю крему заповніть 2 половинки печива і з'єднайте їх між собою. Надлишки крему приберіть рукою або ложкою.Такім чином зберіть все горішки. Перед подачею дайте горішкам настоятися протягом 12 годин. Подавайте, трохи притрусивши цукровою пудрою. Приємного вам апетиту!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Люля кебаб з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб з яловичини 35 5 3 з 5 - детальніше -
Піца Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Піца Карбонара 60 2 3 з 5 - детальніше -
Вишнева наливка на горілці - покроковий рецепт, фото 1 Вишнева наливка на горілці 60 1 2 з 5 - детальніше -
Кесаділья по-грецьки - покроковий рецепт, фото 1 Кесаділья по-грецьки 55 2 3 з 5 - детальніше -