Укр
Рус
Нутелла Десерти Швейцарська кухня

Домашня паста нутелла

( 4.6250 4 58 8 оцінок)

899 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Домашня паста нутелла - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Швейцарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Розкішна шоколадна паста з лісових горіхів. Легка і швидка в приготуванні. Володіє приємною текстурою і багатим смаком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашня паста нутелла" (на 100 грам)

  • Білки8.9 гр.
  • Жири25.7 гр.
  • Вуглеводи39.8 гр.
  • Калорії425 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування домашньої пасти Нутелли, вам знадобиться фундук. Цей лісовий горіх володіє корисними якостями, але при цьому дуже поживний. Це ціла «калорійна бомба», адже його енергетична цінність перевершує навіть шоколад. Дістаньте невелике деко або форму для запікання, застеліть пергаментом. Візьміть потрібну кількість хорошого сирого фундука і викладіть на деко. Надішліть в розігріту до 170 градусів духовку і підсмажте протягом хвилин 10.

Крок - 1
02

По закінченню цього періоду, дістаньте деко з горіхами з духовки. Дайте час трохи охолонути. Руками або за допомогою ножа очистіть кожен горішок від лушпиння. Після прожарювання воно відмінно відвалюється.

Крок - 2
03

Тепер вам знадобиться кухонний комбайн або блендер. У його чашу киньте очищений лісовий горіх. Якщо є готова цукрова пудра, відміряйте потрібну кількість. Якщо пудри немає, то її легко приготувати. Візьміть цукровий пісок і подрібніть його в кавомолці. Киньте цукрову пудру в чашу блендера до горіхів.

Крок - 3
04

Обов'язковою складовою домашньої пасти є какао - порошок. Насипте його в цукрову пудру з горіхами. Також необхідно кокосове масло. Це рослинне масло, яке отримують з м'якоті кокосових горіхів. Останнім часом його часто застосовують в кулінарії. Киньте кокосове масло до решти продуктів в чашу. Сюди ж додайте невелику кількість ванільного екстракту.

Крок - 4
05

І останній інгредієнт, який необхідно додати, щоб отримати пасту нутелла - мигдальне молоко. Це рослинний напій для вегетаріанців, який отримують з суміші перемеленого не обсмаженого мигдалю з водою. Налийте потрібну кількість мигдального молока в чашу блендера.

Крок - 5
06

Закрийте кришку, включіть блендер і збийте всі складові до однорідної консистенції. Домашня паста нутелла готова. Перекладіть її в баночку і зберігайте в холодильнику. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -
Яловича печінка - покроковий рецепт, фото 1 Яловича печінка 30 4 2 з 5 - детальніше -
Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце 35 3 3 з 5 - детальніше -
Салат з яловичим язиком - покроковий рецепт, фото 1 Салат з яловичим язиком 45 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пісочне печиво ромашка - покроковий рецепт, фото 1 Пісочне печиво ромашка 50 4 2 з 5 - детальніше -
Морс з ожини - покроковий рецепт, фото 1 Морс з ожини 40 5 2 з 5 - детальніше -
Заливне в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Заливне в мультиварці 90 5 3 з 5 - детальніше -
Оселедець під шубою - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець під шубою 55 4 3 з 5 - детальніше -