Укр
Рус
Домашня ковбаса Другі страви Українська кухня

Домашня ковбаса з курячої грудки

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

864 - переглядів
60 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Домашня ковбаса з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Домашня ковбаса з курячої грудки – здорова, корисна та смачна альтернатива магазинному продукту. Пропонуємо легкий рецепт її приготування. Це набагато простіше, ніж багато хто думає. При цьому варена куряча ковбаса в домашніх умовах вийде апетитніше за магазинну. Але головна її перевага в тому, що вам буде відомий склад продукту. Ви точно знатимете, що поклали в ковбасу лише якісні інгредієнти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашня ковбаса з курячої грудки" (на 100 грам)

  • Білки9 гр.
  • Жири0.3 гр.
  • Вуглеводи0.4 гр.
  • Калорії46 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте і просушіть паперовими рушниками. Налийте в каструлю воду та поставте на плиту. Відправте туди курку.

Крок - 1
02

Доведіть рідину в каструлі до кипіння і зніміть піну, що утворилася. Після цього відправте в бульйон сіль, чорний перець горошком та лавровий лист. Накрийте кришкою каструлю і варіть курячу грудку до готовності (близько 30 хвилин).

Крок - 2
03

Потім вийміть м'ясо на тарілку і остудіть. Трохи бульйону відлийте в миску (він ще знадобиться).

Крок - 3
04

Остиглу курятину наріжте невеликими шматочками і відправте в чашу подрібнювача. У залишеному бульйоні розведіть желатин.

Крок - 4
05

Коли він повністю розійдеться, влийте бульйон із желатином у ємність із куркою.

Крок - 5
06

З буряка (можна відвареного) видавіть сік і теж відправте в ємність з куркою.

Крок - 6
07

Перебийте інгредієнти до однорідності. Масу, що вийшла, перелийте в пластикову пляшку. Закрийте кришкою ємність і відправте в холодильник на 2 години.

Крок - 7
08

Через вказаний час вийміть пляшку з холодильника, зріжте шийку та вийміть вміст. Домашня ковбаса з курячої грудки виглядає надзвичайно апетитно. Буряковий сік надає їй привабливого рожевого відтінку. Смак у курячої ковбаси домашнього приготування м'який, ніжний та дуже натуральний. Наріжте її скибочками та використовуйте як звичайну ковбасу, наприклад, для приготування бутербродів. Ви здивуєтеся, наскільки смачно. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Наполеон - покроковий рецепт, фото 1 Торт Наполеон 90 7 3 з 5 - детальніше -
Холодний борщ класичний - покроковий рецепт, фото 1 Холодний борщ класичний 45 5 3 з 5 - детальніше -
Арахісова паста - покроковий рецепт, фото 1 Арахісова паста 35 1 2 з 5 - детальніше -
Капустяні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Капустяні котлети 40 3 3 з 5 - детальніше -