Укр
Рус
Безе Десерти Французька кухня

Домашнє безе

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

1385 - переглядів
100 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Домашнє безе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ніжний десерт - тане в роті, виходить сухим і хрустким. Приготуйте домашнє безе всього з чотирьох інгредієнтів, які напевно знайдуться на вашій кухні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашнє безе" (на 100 грам)

  • Білки2.5 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи74.3 гр.
  • Калорії314 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Відокремте яєчні білки. Відміряйте необхідну кількість цукру в окрему миску, туди ж висипаючи і ванільний цукор, також в окрему ємність налийте ванільний екстракт.

Крок - 1
02

Встановіть чашу кухонного комбайна, вона повинна бути сухою і чистою, потрапляння найменшої краплі води, може не дати добре збитися білкам. Вилийте в чашу яєчні білки. Опустіть вінчик і збийте їх на високій швидкості до утворення пишної піни.

Крок - 2
03

Потім висипте в збиті білки ванільний цукор і невелику частину звичайного цукру. Знову опустіть вінчик, і перемішайте інгредієнти. Додавайте цукор невеликими порціями, його можна розділити приблизно на 3 частини. Після того як ви висипали останню частину цукру, збивайте білки, поки не почнуть утворюватися стійкі піки.

Крок - 3
04

Перекладіть збиті білки з цукром в іншу чисту ємність. Додайте вказану кількість ванільного екстракту і акуратно перемішайте.

Крок - 4
05

Тепер підготуйте листи, їх необхідно застелити пергаментним папером. Вона дасть можливість без проблем зняти вже готові безе.

Крок - 5
06

Перекладіть збиті білки в кондитерський мішок з насадкою на ваш розсуд. Висадіть безе у вигляді башточок або трояндочок на деко, на відстані приблизно 1-2 сантиметри один від одного, все залежить ще й від бажаного розміру безе. Якщо у вас немає кондитерського мішка, ви можете скористатися кондитерським шприцом. Або можна самостійно зробити мішок, відрізавши від щільного пакету невеличкий куточок, вкласти туди збиті білки і видавити, єдине що, безе не отримаються фігурними.

Крок - 6
07

Поставте листи з безе в розігріту заздалегідь до 90 градусів духовку. Випікайте перші 50 хвилин, не відкриваючи духовку. Через зазначений час поміняйте місцями листи і випікайте ще 50 хвилин. Вимкніть духовку, трохи відкрийте дверцята і дайте охолонути безе в духовці. Виймайте безе, коли воно повністю охолоне.

Крок - 7
08

Зніміть безе з листів, воно відмінно відділяється від пергаменту. Викладіть на тарілку і насолоджуйтеся. Зберігайте в герметично закритому пакеті, щоб вони не відсиріли.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Рибні котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Куряча відбивна з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Куряча відбивна з сиром 45 4 3 з 5 - детальніше -
Йогурт в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Йогурт в домашніх умовах 25 1 2 з 5 - детальніше -