Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Домашня локшина на воді

( 4.0000 4 4 3 оцінки)
25 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Домашня локшина на воді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Італійська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготувати домашню локшину - завдання не з легких, але зате смак надзвичайно апетитний, тому варто постаратися.

Інгредієнти

Вершкове масло40 г.
Вода150 мл.
Сіль 1/2 ч.л
Борошно300 г.
Яйце2 шт.
01

Всипати в більшу посудину борошно, зробити в гірці борошна ямку, в яку вбити яйця, кинути сіль, влити води і ложкою добре розмішати. Коли маса загусне, замісити руками тісто, до більш еластичного.

Крок - 1
02

Вимішене тісто перекласти на стіл, посипаний борошном, і за допомогою качалки розкачати його в лист товщиною 2-3 мм.

Крок - 2
03

Лист тіста розрізати гострим ножем на вузькі стрічки. Локшину присипати борошном і залишити на 20 хвилин. Перед тим, як засипати локшину в окріп, видалити з неї зайве борошно, варити не більше 7 хвилин. Перед вживанням заправити вершковим маслом.

Крок - 3

Оцінити рецепт