Укр
Рус
thermomix thermomix
Локшина Другі страви Українська кухня

Домашня локшина на воді

( 4.0000 4 43 3 оцінки)
25 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Домашня локшина на воді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Італійська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготувати домашню локшину - завдання не з легких, але зате смак надзвичайно апетитний, тому варто постаратися.

Інгредієнти

  • Вершкове масло 40 г.
  • Вода 150 мл.
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Борошно 300 г.
  • Яйце 2 шт.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Всипати в більшу посудину борошно, зробити в гірці борошна ямку, в яку вбити яйця, кинути сіль, влити води і ложкою добре розмішати. Коли маса загусне, замісити руками тісто, до більш еластичного.

    Крок - 1
  2. 02

    Вимішене тісто перекласти на стіл, посипаний борошном, і за допомогою качалки розкачати його в лист товщиною 2-3 мм.

    Крок - 2
  3. 03

    Лист тіста розрізати гострим ножем на вузькі стрічки. Локшину присипати борошном і залишити на 20 хвилин. Перед тим, як засипати локшину в окріп, видалити з неї зайве борошно, варити не більше 7 хвилин. Перед вживанням заправити вершковим маслом.

    Крок - 3

Оцінити рецепт