Чудові домашні коржики. Ідеально хрусткі веганські пісочні коржики. Цей невеликий рецепт містить всього 4 інгредієнта і становить 5 порцій пісочних коржів. Супер просто і шалено смачно.
Розігрійте духовку до 150-160 градусів. Просійте борошно і відправте його в миску. Додайте в борошно цукор і сіль і добре все змішайте.
Потім додайте в миску до сипучої суміші, заздалегідь трохи розтоплене вершкове масло, ретельно потерши його пальцями. Спочатку утворена суміш в мисці буде розсипчастою, а потім поступово перетвориться в тісто для майбутньої випічки.
Сформуйте утворене тісто для майбутніх коржиків в велику кульку, а потім вирівняйте його на посипаній борошном поверхні, за допомогою качалки, в тонкий лист. Тісто досить крихке, тому, якщо ви використовуєте качалку, ви можете одночасно качати і пресувати. Посипте тісто борошном, щоб скалка не прилипла.
Далі спеціальними шаблонами для формування печива, виріжте з тіста фігурки на свій смак. Обваляйте підготовлені заготовки з тіста в цукрі і викладіть на деко з пергаментною підкладкою (папером). Знову зберіть тісто в кульку і качалкою вирівняйте, виріжте ще заготовки з тіста і повторіть, поки воно не закінчиться повністю. В кінці виріжете останню порцію коржиків, і ту кількість, що залишилося, і не вистачить для останнього коржика, просто скрутіть в маленьку кульку, викачайте його в цукор і додайте в лоток для випічки в якості бонусного.
У вас має бути близько 5 порцій коржиків. Надішліть деко з заготовками з тіста в попередньо розігріту духовку і випікайте приблизно 45 хвилин, при температурі 150 градусів. Через 45 хвилин дістаньте домашні коржики з духовки і дайте їм охолонути протягом 30 хвилин перед подачею. Можете отримати різні результати цих коржиків, тестуючи їх в різних духовках. Так що стежте за випіканням коржиків з 25-хвилинної позначки. Якщо вони починають занадто обсмажувати зверху, то час випічки в деяких духовках виявиться значно коротше.
Випадкові рецепти