Укр
Рус
Коржики Випічка Італійська кухня

Домашні коржики

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

641 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Домашні коржики - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чудові домашні коржики. Ідеально хрусткі веганські пісочні коржики. Цей невеликий рецепт містить всього 4 інгредієнта і становить 5 порцій пісочних коржів. Супер просто і шалено смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашні коржики" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири32.8 гр.
  • Вуглеводи48.7 гр.
  • Калорії510 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 150-160 градусів. Просійте борошно і відправте його в миску. Додайте в борошно цукор і сіль і добре все змішайте.

Крок - 1
02

Потім додайте в миску до сипучої суміші, заздалегідь трохи розтоплене вершкове масло, ретельно потерши його пальцями. Спочатку утворена суміш в мисці буде розсипчастою, а потім поступово перетвориться в тісто для майбутньої випічки.

Крок - 2
03

Сформуйте утворене тісто для майбутніх коржиків в велику кульку, а потім вирівняйте його на посипаній борошном поверхні, за допомогою качалки, в тонкий лист. Тісто досить крихке, тому, якщо ви використовуєте качалку, ви можете одночасно качати і пресувати. Посипте тісто борошном, щоб скалка не прилипла.

Крок - 3
04

Далі спеціальними шаблонами для формування печива, виріжте з тіста фігурки на свій смак. Обваляйте підготовлені заготовки з тіста в цукрі і викладіть на деко з пергаментною підкладкою (папером). Знову зберіть тісто в кульку і качалкою вирівняйте, виріжте ще заготовки з тіста і повторіть, поки воно не закінчиться повністю. В кінці виріжете останню порцію коржиків, і ту кількість, що залишилося, і не вистачить для останнього коржика, просто скрутіть в маленьку кульку, викачайте його в цукор і додайте в лоток для випічки в якості бонусного.

Крок - 4
05

У вас має бути близько 5 порцій коржиків. Надішліть деко з заготовками з тіста в попередньо розігріту духовку і випікайте приблизно 45 хвилин, при температурі 150 градусів. Через 45 хвилин дістаньте домашні коржики з духовки і дайте їм охолонути протягом 30 хвилин перед подачею. Можете отримати різні результати цих коржиків, тестуючи їх в різних духовках. Так що стежте за випіканням коржиків з 25-хвилинної позначки. Якщо вони починають занадто обсмажувати зверху, то час випічки в деяких духовках виявиться значно коротше.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нагетси - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси 40 2 2 з 5 - детальніше -
Брускетта в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта в духовці 35 4 3 з 5 - детальніше -
Казахські манти з гарбузом - покроковий рецепт, фото 1 Казахські манти з гарбузом 90 5 4 з 5 - детальніше -
Гречка з куркою в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Гречка з куркою в мультиварці 50 5 3 з 5 - детальніше -