Укр
Рус
thermomix thermomix
Суп з галушками Перші страви Українська кухня

Домашній суп з галушками

( 4.6667 4 53 3 оцінки)
45 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Домашній суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную блюдо любителям української кухні.

Інгредієнти

  • Зелень 1 пуч.
  • Приправи за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Борошно 6 ст.л
  • Молоко 3 ст.л
  • Яйце 1 шт.
  • Сало 8 скиб.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Картопля 5 шт.
  • Бульйон 2 л.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Дуже дрібно порізану цибулю кидаємо в холодний курячий бульйон, відправляємо на плиту і варимо якомога довше.

    Крок - 1
  2. 02

    Нарізаємо картопля скибочками уздовж бульби, додаємо в киплячий бульйон з цибулею, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і продовжуємо варити на слабкому вогні, щоб суп нудився.

    Крок - 2
  3. 03

    У нагріту сковорідку кладемо витоплюється порізане тонкими смужками сало, смажимо до утворення шкварок.

    Крок - 3
  4. 04

    Порізану цибулю і тонкі скибочки моркви кидаємо в сковорідку з салом і пріжаріваем, поки цибуля не набуде золотистий колір. Приготовану зажарку викладаємо в суп і трохи проварюємо.

    Крок - 4
  5. 05

    Тепер готуємо галушки. У ємності розбовтуватися яйце, присаливаем, додаємо трохи чорного перцю, паприки, базиліка.

    Крок - 5
  6. 06

    Вливаємо 3 ст. л. молока, добре перемішуємо, засипаємо борошно і замішуємо не дуже круте тісто.

    Крок - 6
  7. 07

    Змочуючи у воді пальці, відщипуємо скибочки тесту, і відразу ж кидаємо в суп.

    Крок - 7
  8. 08

    Варимо до спливання галушок на поверхню супу, що свідчить про його готовність.

    Крок - 8
  9. 09

    Обов'язково настоюємо, накривши рушником протягом 10 хвилин. Подаємо до столу, додавши сметану і рубану зелень.

    Крок - 9

Оцінити рецепт