Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Домашній суп з галушками

( 4.6667 4 5 3 оцінки)
45 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Домашній суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную блюдо любителям української кухні.

Інгредієнти

Зелень1 пуч.
Приправи за смаком
Сіль за смаком
Масло рослинне2 ст.л
Борошно6 ст.л
Молоко3 ст.л
Яйце1 шт.
Сало8 скиб.
Морква1 шт.
Цибуля2 шт.
Картопля5 шт.
Бульйон2 л.
01

Дуже дрібно порізану цибулю кидаємо в холодний курячий бульйон, відправляємо на плиту і варимо якомога довше.

Крок - 1
02

Нарізаємо картопля скибочками уздовж бульби, додаємо в киплячий бульйон з цибулею, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і продовжуємо варити на слабкому вогні, щоб суп нудився.

Крок - 2
03

У нагріту сковорідку кладемо витоплюється порізане тонкими смужками сало, смажимо до утворення шкварок.

Крок - 3
04

Порізану цибулю і тонкі скибочки моркви кидаємо в сковорідку з салом і пріжаріваем, поки цибуля не набуде золотистий колір. Приготовану зажарку викладаємо в суп і трохи проварюємо.

Крок - 4
05

Тепер готуємо галушки. У ємності розбовтуватися яйце, присаливаем, додаємо трохи чорного перцю, паприки, базиліка.

Крок - 5
06

Вливаємо 3 ст. л. молока, добре перемішуємо, засипаємо борошно і замішуємо не дуже круте тісто.

Крок - 6
07

Змочуючи у воді пальці, відщипуємо скибочки тесту, і відразу ж кидаємо в суп.

Крок - 7
08

Варимо до спливання галушок на поверхню супу, що свідчить про його готовність.

Крок - 8
09

Обов'язково настоюємо, накривши рушником протягом 10 хвилин. Подаємо до столу, додавши сметану і рубану зелень.

Крок - 9

Оцінити рецепт