Цей суп буде чимось особливим, адже він з одним основним корисним інгредієнтом - Буряк Буряк добре відомий серед спортсменів. Деякі з них насолоджуються щоденним буряковим соком, щоб зміцнити свої тіла. Буряк - містить барвник бетанин, звідки виходить потужний червоний колір. Але це ще не все: бетанин підтримує ваше тіло і зміцнює вашу імунну систему. Через ці значні характеристик буряк також добре відомий як потужне джерело сили і для того, щоб ви були молодими протягом дуже довгого часу. Так що готуйте цей простий, але дуже корисний суп і будете здорові!
Для початку підготуйте всі необхідні для рецепта інгредієнти. Буряк очистіть від шкірки і помістіть в каструлю з окропом так, щоб вода повністю покривала овоч. Відварюйте буряк близько години, періодично підливаючи холодну воду (це сприяє швидкому відварюванню), а потім наріжте кільцями або півкільцями, в залежності від того якого розміру овоч.
Помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї води і доведіть до кипіння. Тепер закиньте в окріп два яйця, зменшіть вогонь і відварюйте близько 12 хвилин. Відварені яйця витягніть з каструлі і залиште охолоджуватися на деякий час до подальшого їх використання.
Огірки і молоду редиску ретельно помийте під проточною водою і залиште на обробній дошці трохи просохнути.
Тепер займіться безпосередньо приготуванням страви. Нарізаний відварений буряк помістіть в глибоку ємність і за допомогою блендера (або ж використовувати кухонний комбайн) розімніть овоч в однорідну густу масу.
Далі перекладіть бурякову суміш в глибоку тарілку і залийте її рідким кефіром (бажано високої жирності), добре перемішайте інгредієнти між собою до утворення суміші більш рідкої консистенції. Відставте на час настоятися і просочитися.
А самі візьміть просохлу редиску і на обробній дошці наріжте її тонкими кільцями. Таким же способом подрібніть і свіжий огірок.
Надішліть нарізані кільця овочів в миску до кефіру - бурякової маси і ложкою ретельно все перемішайте, до повного об'єднання продуктів.
Потім рясно посоліть страву, пріперчіть чорним меленим перцем і ще раз все гарненько змішайте.
Тепер викладіть густий свекольник в тарілку, прикрасьте очищеним заздалегідь від кори і нарізаним на дві часточки яйцем і подавайте до столу. Можна ще додати зелень петрушки, це за бажанням.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти