Укр
Рус
Борщ Перші страви Російська кухня

Домашній холодник в блендері

( 4.9091 4 522 22 оцінки)
2105 - переглядів
35 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Домашній холодник в блендері - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Цей суп буде чимось особливим, адже він з одним основним корисним інгредієнтом - Буряк Буряк добре відомий серед спортсменів. Деякі з них насолоджуються щоденним буряковим соком, щоб зміцнити свої тіла. Буряк - містить барвник бетанин, звідки виходить потужний червоний колір. Але це ще не все: бетанин підтримує ваше тіло і зміцнює вашу імунну систему. Через ці значні характеристик буряк також добре відомий як потужне джерело сили і для того, щоб ви були молодими протягом дуже довгого часу. Так що готуйте цей простий, але дуже корисний суп і будете здорові!

Інгредієнти

  • Буряк 500 г.
  • Кефір 200 мл.
  • Яйце 2 шт.
  • Редис 150 г.
  • Огірок 1 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте всі необхідні для рецепта інгредієнти. Буряк очистіть від шкірки і помістіть в каструлю з окропом так, щоб вода повністю покривала овоч. Відварюйте буряк близько години, періодично підливаючи холодну воду (це сприяє швидкому відварюванню), а потім наріжте кільцями або півкільцями, в залежності від того якого розміру овоч.

Крок - 1
02

Помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї води і доведіть до кипіння. Тепер закиньте в окріп два яйця, зменшіть вогонь і відварюйте близько 12 хвилин. Відварені яйця витягніть з каструлі і залиште охолоджуватися на деякий час до подальшого їх використання.

Крок - 2
03

Огірки і молоду редиску ретельно помийте під проточною водою і залиште на обробній дошці трохи просохнути.

Крок - 3
04

Тепер займіться безпосередньо приготуванням страви. Нарізаний відварений буряк помістіть в глибоку ємність і за допомогою блендера (або ж використовувати кухонний комбайн) розімніть овоч в однорідну густу масу.

Крок - 4
05

Далі перекладіть бурякову суміш в глибоку тарілку і залийте її рідким кефіром (бажано високої жирності), добре перемішайте інгредієнти між собою до утворення суміші більш рідкої консистенції. Відставте на час настоятися і просочитися.

Крок - 5
06

А самі візьміть просохлу редиску і на обробній дошці наріжте її тонкими кільцями. Таким же способом подрібніть і свіжий огірок.

Крок - 6
07

Надішліть нарізані кільця овочів в миску до кефіру - бурякової маси і ложкою ретельно все перемішайте, до повного об'єднання продуктів.

Крок - 7
08

Потім рясно посоліть страву, пріперчіть чорним меленим перцем і ще раз все гарненько змішайте.

Крок - 8
09

Тепер викладіть густий свекольник в тарілку, прикрасьте очищеним заздалегідь від кори і нарізаним на дві часточки яйцем і подавайте до столу. Можна ще додати зелень петрушки, це за бажанням.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свекольник на кефире - покроковий рецепт, фото 1 Свекольник на кефире 45 6 3 з 5 - детальніше -
Свекольник в мультиварке - покроковий рецепт, фото 1 Свекольник в мультиварке 90 5 3 з 5 - детальніше -
Свекольник - покроковий рецепт, фото 1 Свекольник 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паста с мидиями - покроковий рецепт, фото 1 Паста с мидиями 50 4 3 з 5 - детальніше -
Багет с начинкой - покроковий рецепт, фото 1 Багет с начинкой 40 2 2 з 5 - детальніше -