Укр
Рус
thermomix thermomix
Млинці Випічка Російська кухня

Домашні млинці

50 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Домашні млинці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Кращий рецепт смачних і ніжних млинців, які можна подавати з улюбленим солодким джемом. Ідеально підходять для сніданку або приготування солодкого десерту.

Інгредієнти

  • Яйце 3 шт.
  • Цукор 1 1/2 ст.л
  • Вершкове масло 30 г.
  • Молоко 1 скл.
  • Вода 1/2 скл.
  • Борошно 1 1/2 скл.
  • Сіль 1 щіп.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Відокремте жовтки від білків. Якщо у вас не виходить відокремити, скористайтеся кулінарною лопаткою з поздовжніми прорізами. Покладіть її на миску так, щоб вона не падала. Розбийте на лопатку яйце, так як білок рідкий - він стече, а жовток більш щільної структури - він залишиться на лопатці. Білки відставте. Жовтки покладіть в окрему ємність.

    Крок - 1
  2. 02

    До жовтків додайте цукровий пісок. Завжди додавайте цукор в млинцеве тісто, але не переборщіть. Велика кількість цукру може зробити тісто що рветься. За допомогою міксера збийте жовтки з цукром до однорідної пишної маси.

    Крок - 2
  3. 03

    До збитих жовтків покладіть розм'якшене вершкове масло, не грійте його в мікрохвильовці, досить просто вийняти його заздалегідь з холодильника. Знову збийте інгредієнти міксером на невисокій швидкості.

    Крок - 3
  4. 04

    Далі налийте в миску воду кімнатної температури, щоб млинці вийшли міцними. Перемішайте. Продовжуючи збивати міксером, влийте в миску з жовтками, цукром, олією і водою - молоко, воно також має бути кімнатної температури.

    Крок - 4
  5. 05

    Потім до рідкої маси додайте просіяне борошно, за кілька підходів. Перемішайте лопаткою, розбиваючи, що утворилися грудочки з борошна. Відставте поки в сторону. Візьміть білки, відокремлені раніше, помістіть їх в глибоку миску. Додайте до них щіпку солі.

    Крок - 5
  6. 06

    Збийте білки, за допомогою міксера, в стійку, густу піну. Збиті білки невеликими частинами введіть в основну масу тіста. Ретельно перемішуйте тісто, щоб білки повністю розійшлися по рідкій масі.

    Крок - 6
  7. 07

    Добре розігрійте млинцеву сковороду на середньому вогні. Наливайте тісто ополоником на середину сковороди, потім обертаючи і нахиляючи її в різні боки, розподіліть тісто по всій поверхні.

    Крок - 7
  8. 08

    Коли ви побачили, що подрум янились краї млинчика, переверніть млинець з допомогою лопатки на іншу сторону. Складайте домашні млинці стопкою. Подавайте зі сметаною, джемом або загорніть в них будь-яку начинку.

    Крок - 8

Оцінити рецепт