Укр
Рус
thermomix thermomix
Печиво Випічка Італійська кухня

Домашнє сирне печиво

65 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Домашнє сирне печиво - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сирне печиво - цей рецепт є ідеальною версією здорової випічки, яка сподобається всім, особливо дітям. Завдяки невеликій кількості інгредієнтів і швидкому приготуванню, домашнє сирне печиво є хітом для будь-якого випадку.

Інгредієнти

  • Сир 200 г.
  • Цукор 40 г.
  • Борошно 250 г.
  • Сметана 30 г.
  • Жовток 2 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Цукрова пудра 50 г.
  • Вершкове масло 100 г.
  • Розпушувач для тіста 1/4 ч.л
  • Сіль 1 щіп.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Для початку розігрійте духовку до 200 градусів. Накрийте пергаментним папером. Тепер займіться приготуванням начинки до майбутнього печива. У велику миску викладіть високої жирності сир (краще домашнього приготування), засипте цукор і трохи просіяного борошна.

    Крок - 1
  2. 02

    Тепер додайте в миску густу сметану (можна використовувати йогурт), зовсім трохи яєчного жовтка і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.

    Крок - 2
  3. 03

    Приготуйте тісто: укладіть в іншу миску розм'якшене вершкове масло, розбийте куряче яйце, засипте сіль і цукрову пудру. Просійте через найдрібніше сито відразу в миску пшеничне борошно і розпушувач для тіста.

    Крок - 3
  4. 04

    Добре перемішайте все. Тепер викладіть утворену суміш на присипаний борошном стіл і ретельно вимісіть, до однорідного стану. Розділіть приготоване тісто на 8 однакових шматків.

    Крок - 4
  5. 05

    На присипаній борошном поверхні скачайте кожен шматок тіста в невелике коло. Потім за допомогою качалки розкачайте кожне коло в невеликий тонкий корж.

    Крок - 5
  6. 06

    Покладіть раніше приготовлену сирну начинку на одну половину кожного коржика з тіста і накрийте акуратно іншою половиною, не закріплюючи щільно краї.

    Крок - 6
  7. 07

    Далі укладіть підготовлене печиво на укритий папером деко, з невеликою відстанню один від одного. Покрийте кожне печиво заздалегідь приготовленою сумішшю з жовтка і води (це додасть майбутній випічці ніжну золотисту скориночку).

    Крок - 7
  8. 08

    Надішліть деко з печивом в попередньо розігріту духовку і випікайте 20-25 хвилин, поки випічка не знайде гарну золотисту скориночку. Заварюйте ароматний чай і подавайте рум'яне домашнє сирне печиво до столу. Насолоджуйтесь чудовим результатом. Смачного!

    Крок - 8

Оцінити рецепт