Укр
Рус
Печиво Випічка Італійська кухня

Домашнє сирне печиво

( 5.0000 5 57 7 оцінок)
755 - переглядів
65 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Домашнє сирне печиво - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сирне печиво - цей рецепт є ідеальною версією здорової випічки, яка сподобається всім, особливо дітям. Завдяки невеликій кількості інгредієнтів і швидкому приготуванню, домашнє сирне печиво є хітом для будь-якого випадку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашнє сирне печиво" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири15.4 гр.
  • Вуглеводи35.5 гр.
  • Калорії319 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розігрійте духовку до 200 градусів. Накрийте пергаментним папером. Тепер займіться приготуванням начинки до майбутнього печива. У велику миску викладіть високої жирності сир (краще домашнього приготування), засипте цукор і трохи просіяного борошна.

Крок - 1
02

Тепер додайте в миску густу сметану (можна використовувати йогурт), зовсім трохи яєчного жовтка і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.

Крок - 2
03

Приготуйте тісто: укладіть в іншу миску розм'якшене вершкове масло, розбийте куряче яйце, засипте сіль і цукрову пудру. Просійте через найдрібніше сито відразу в миску пшеничне борошно і розпушувач для тіста.

Крок - 3
04

Добре перемішайте все. Тепер викладіть утворену суміш на присипаний борошном стіл і ретельно вимісіть, до однорідного стану. Розділіть приготоване тісто на 8 однакових шматків.

Крок - 4
05

На присипаній борошном поверхні скачайте кожен шматок тіста в невелике коло. Потім за допомогою качалки розкачайте кожне коло в невеликий тонкий корж.

Крок - 5
06

Покладіть раніше приготовлену сирну начинку на одну половину кожного коржика з тіста і накрийте акуратно іншою половиною, не закріплюючи щільно краї.

Крок - 6
07

Далі укладіть підготовлене печиво на укритий папером деко, з невеликою відстанню один від одного. Покрийте кожне печиво заздалегідь приготовленою сумішшю з жовтка і води (це додасть майбутній випічці ніжну золотисту скориночку).

Крок - 7
08

Надішліть деко з печивом в попередньо розігріту духовку і випікайте 20-25 хвилин, поки випічка не знайде гарну золотисту скориночку. Заварюйте ароматний чай і подавайте рум'яне домашнє сирне печиво до столу. Насолоджуйтесь чудовим результатом. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Горілка - покроковий рецепт, фото 1 Горілка 15 1 2 з 5 - детальніше -
Цвітна капуста по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Цвітна капуста по-корейськи 35 4 3 з 5 - детальніше -