Укр
Рус
thermomix thermomix
Піца Випічка Латиська кухня

Домашня товста піца з грибами

793 - переглядів
50 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Домашня товста піца з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Латиська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачна і проста домашня піца з грибами - відмінне рішення, коли вам не хочеться готувати і витрачати час. Домашня піца не гірша, а часто навіть смачніша і дешевша, тому що її можна приготувати разом з дітьми з інгредієнтів, які в даний час знаходяться в холодильнику.

Інгредієнти

  • Базилік за смаком
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Сир твердий 150 г.
  • Салямі 50 г.
  • Гриби 200 г.
  • Соус томатний 2 ст.л
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Вода 180 мл.
  • Дріжджі сухі 7 г.
  • Борошно 2 скл.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Спочатку займіться приготуванням тіста. Підігрійте воду в склянці до температури приблизно 34-36 градусів. Висипте в неї сухі дріжджі. Перемішайте і поки залиште.

    Крок - 1
  2. 02

    Просійте пшеничне борошно. Насичене киснем борошно зробить випічку більш пишною. Насипте в більшу миску. Додайте сіль і оливкове масло.

    Крок - 2
  3. 03

    В борошняну суміш вилийте розбавлені в теплій воді дріжджі. Розмішайте інгредієнти спочатку ложкою, а коли перемішувати стане важко, почніть вимішувати тісто руками. Тісто має вийти гладким і еластичним.

    Крок - 3
  4. 04

    Зробіть з тіста кулю і покладіть в миску. Накрийте тісто вафельним чистим рушником і поставте в тепле без протягів місце на 1-1,5 години, щоб воно піднялося.

    Крок - 4
  5. 05

    Тим часом підготуйте всі інші компоненти для начинки. Добре вимийте гриби. Посушіть на рушнику. Зніміть шкірку на капелюшку і зріжте довгі ніжки. Наріжте шампіньйони тонкими слайсами.

    Крок - 5
  6. 06

    Червону цибулю також очистіть і сполосніть. Цибулину розріжте на дві частини, а потім наріжте півкільцями. Цибулю для піци не маринують, використовуйте в сирому вигляді. Під час запікання вона стане м'якою.

    Крок - 6
  7. 07

    Не раніше ніж через годину, перевірте тісто - піднялося воно чи ні. Потім викладіть його на присипану борошном робочу поверхню. І придавлюючи і розминаючи руками тісто, сформуйте коло такого діаметру, як розмір форми для піци.

    Крок - 7
  8. 08

    Перекладіть коло з тіста на форму для випічки піци. Ще трохи потягніть тісто в сторони, щоб підняти бортики. Покладіть на тісто соус для піци (це може бути будь-який соус, обраний на ваш смак). Розподіліть його ложкою по всьому тісту.

    Крок - 8
  9. 09

    Натріть твердий сир на великій тертці. Посипте рясно поверх соусу. На сир викладіть тонко нарізану салямі.

    Крок - 9
  10. 10

    Між шматочками ковбаси покладіть нарізані печериці. Посипте піцу нарізаною червоною цибулею і додайте трохи листя свіжого базиліка. Поставте домашню піцу з грибами випікатися в духовку, розігріту до 220 градусів за Цельсієм на 15-20 хвилин. Смачного.

    Крок - 10

Оцінити рецепт