Укр
Рус
Піца Випічка Латиська кухня

Домашня товста піца з грибами

( 5.0000 5 510 10 оцінок)
821 - переглядів
50 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Домашня товста піца з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Латиська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачна і проста домашня піца з грибами - відмінне рішення, коли вам не хочеться готувати і витрачати час. Домашня піца не гірша, а часто навіть смачніша і дешевша, тому що її можна приготувати разом з дітьми з інгредієнтів, які в даний час знаходяться в холодильнику.

Інгредієнти

  • Базилік за смаком
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Сир твердий 150 г.
  • Салямі 50 г.
  • Гриби 200 г.
  • Соус томатний 2 ст.л
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Вода 180 мл.
  • Дріжджі сухі 7 г.
  • Борошно 2 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку займіться приготуванням тіста. Підігрійте воду в склянці до температури приблизно 34-36 градусів. Висипте в неї сухі дріжджі. Перемішайте і поки залиште.

Крок - 1
02

Просійте пшеничне борошно. Насичене киснем борошно зробить випічку більш пишною. Насипте в більшу миску. Додайте сіль і оливкове масло.

Крок - 2
03

В борошняну суміш вилийте розбавлені в теплій воді дріжджі. Розмішайте інгредієнти спочатку ложкою, а коли перемішувати стане важко, почніть вимішувати тісто руками. Тісто має вийти гладким і еластичним.

Крок - 3
04

Зробіть з тіста кулю і покладіть в миску. Накрийте тісто вафельним чистим рушником і поставте в тепле без протягів місце на 1-1,5 години, щоб воно піднялося.

Крок - 4
05

Тим часом підготуйте всі інші компоненти для начинки. Добре вимийте гриби. Посушіть на рушнику. Зніміть шкірку на капелюшку і зріжте довгі ніжки. Наріжте шампіньйони тонкими слайсами.

Крок - 5
06

Червону цибулю також очистіть і сполосніть. Цибулину розріжте на дві частини, а потім наріжте півкільцями. Цибулю для піци не маринують, використовуйте в сирому вигляді. Під час запікання вона стане м'якою.

Крок - 6
07

Не раніше ніж через годину, перевірте тісто - піднялося воно чи ні. Потім викладіть його на присипану борошном робочу поверхню. І придавлюючи і розминаючи руками тісто, сформуйте коло такого діаметру, як розмір форми для піци.

Крок - 7
08

Перекладіть коло з тіста на форму для випічки піци. Ще трохи потягніть тісто в сторони, щоб підняти бортики. Покладіть на тісто соус для піци (це може бути будь-який соус, обраний на ваш смак). Розподіліть його ложкою по всьому тісту.

Крок - 8
09

Натріть твердий сир на великій тертці. Посипте рясно поверх соусу. На сир викладіть тонко нарізану салямі.

Крок - 9
10

Між шматочками ковбаси покладіть нарізані печериці. Посипте піцу нарізаною червоною цибулею і додайте трохи листя свіжого базиліка. Поставте домашню піцу з грибами випікатися в духовку, розігріту до 220 градусів за Цельсієм на 15-20 хвилин. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чебуреки с начинкой - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки с начинкой 60 3 3 з 5 - детальніше -
Куриный бульон с рисом - покроковий рецепт, фото 1 Куриный бульон с рисом 65 6 3 з 5 - детальніше -