Укр
Рус
Шаурма Другі страви Вірменська кухня

Домашня шаурма в лаваші

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

819 - переглядів
55 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Домашня шаурма в лаваші - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Кращий здоровий курячий рецепт шаурми, який ви повинні спробувати. Тепер зробіть цей чудовий рецепт домашньої шаурми в лаваші і переконайтеся.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашня шаурма в лаваші" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири8.6 гр.
  • Вуглеводи19.6 гр.
  • Калорії199 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування лаваша: в миску засипте цельнозернове борошно, універсальне борошно, сіль, цукор і дріжджі швидкого приготування. Потім додайте в миску оливкове масло і добре перемішайте.

Крок - 1
02

Тепер додайте в ємність теплої води, добре перемішайте і замісіть руками густе і не прилипаюче до рук тісто, нанесіть на нього оливкову олію, накрийте харчовою плівкою або рушником і залиште на 30 хвилин.

Крок - 2
03

Через 30 хвилин знову замісіть тісто і накрийте, залишивши ще приблизно на 15 хвилин. Тепер візьміть готове тісто і зробіть з нього 6 кульок.

Крок - 3
04

Посипте трохи пшеничного борошна на робочу поверхню і кожну кульку з тіста за допомогою качалки розкачайте в плоске невелике коло, накрийте і залиште ще на 15 хвилин.

Крок - 4
05

Підігрійте на середньому вогні сковороду і викладіть в неї по черзі кола тіста. Накрийте сковорідку з тістом кришкою і випікайте з обох сторін на слабкому вогні до світло-коричневого кольору утвореного лаваша.

Крок - 5
06

У попередньо вимите і нарізане невеликими шматочками куряче філе додайте йогурт, имбирно-часникову пасту, спеції до м'яса, лимонний сік, порошок червоного чилі, сіль, чорний мелений перець, добре перемішайте і залиште м'ясо маринуватися протягом 15 хвилин.

Крок - 6
07

У сковороді розігрійте оливкову олію, покладіть мариновану курку і смажте, помішуючи, до повної готовності м'яса.

Крок - 7
08

Потім займіться приготуванням соусу. У миску помістіть пасту тахині, часниковий майонез, йогурт, сіль і воду, добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Перелийте соус в спеціальну пляшку і відправте в холодильник на 10-15 хвилин.

Крок - 8
09

Для начинки: в миску помістіть нарізані соломкою помідори, моркву, червоний перець, огірок, варену курку, нашатковану капусту, халапеньйо, добре перемішайте все і відставте на час в сторону.

Крок - 9
10

Тепер візьміть підготовлений раніше лаваш, розріжте його по центру і зробіть своєрідну кишеню. Покладіть в кишеню підготовлену начинку і полийте рясно охолодженим соусом.

Крок - 10
11

Можна просто взяти лаваш, укласти на нього начинку і соус, згорнути краї і загорнути в масляний папір. У будь-якому випадку домашня шаурма в лаваші буде відмінною закускою на пікніку або сімейному обіді в літню пору.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Морква по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Морква по-корейськи 20 2 1 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Домашня ковбаса в кишці - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса в кишці 130 6 4 з 5 - детальніше -
Люля кебаб з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб з яловичини 35 5 3 з 5 - детальніше -
Шашлик зі свинини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини в духовці 65 4 3 з 5 - детальніше -
Нутелла з арахісом - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла з арахісом 50 2 3 з 5 - детальніше -
?>