Укр
Рус
Нутелла Десерти Російська кухня

Домашня нутелла

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1842 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Домашня нутелла - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Шоколадно-горіхова паста, яка володіє неймовірним смаком і ароматом, відома всім під красивою назвою нутелла. Це солодке лакомство - мрія діточок, та й дорослих, адже вона дійсно смачна, апетитна. Її можна намазати на скибочку булки, печиво або ж з'їсти пару ложок, насолодившись сповна такою смакотою. Багато хто звик, що нутелла - це магазинний продукт, який продається в красивих баночках. Але приготувати в домашніх умовах таку пасту теж цілком можливо. Рецептів домашньої нутелли багато, і один з них знаходиться в цій статті. Ви дізнаєтеся парочку правил, за якими готується чудова шоколадна паста, яка виходить нітрохи не гірше магазинної.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашня нутелла" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири39.2 гр.
  • Вуглеводи41.3 гр.
  • Калорії560 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Рецепт приготування домашньої нутелли дуже простий і потрібно зовсім небагато зусиль, щоб вийшло дуже смачне лакомство. Процес приготування не вимагає тривалого варіння і нутелла готується дуже швидко. Для початку беремо горіхи. Можна використовувати будь-які види горіхів, але в даному випадку вибираємо фундук. Цей продукт ідеально підходить для приготування шоколадної пасти і додасть солодощі неймовірного смаку і аромату. Отже, горіхи потрібно підсушити. Для цього викладаємо їх на суху сковорідку і ставимо на маленький вогонь.

Крок - 1
02

Періодично перемішуючи, сушимо їх кілька хвилин, поки вони не почнуть видавати апетитний аромат. Після цього помістимо їх в чашу блендера і перемелемо їх в крихту. Тепер до подрібнених горіхів додаємо цукор і ще раз перебиваємо вміст блендером. Після цього вливаємо розтоплене вершкове масло, додаємо ванільний екстракт і дрібку солі. Також відразу додамо какао порошок.

Крок - 2
03

Знову накриваємо кришкою і перебиваємо масу. Періодично перевіряємо вміст на консистенцію. Домашня нутелла повинна бути м'якою і ніжною, без грудочок і досить густою. Але потрібно звернути вашу увагу: якщо ви хочете, щоб паста була ідеально м'якуватою і однорідною, то подрібнювати горіхи потрібно практично в порошок, а також замість цукру використовувати цукрову пудру.

Крок - 3
04

Якщо ж ви хочете відчувати горіхи в нутеллі, тоді досить просто перебити горіхи в крихту. Отже, продовжуємо збивати масу до тих пір, поки не отримаємо пастообразну суміш. Тепер викладаємо її в баночку і ставимо в холодильник.

Крок - 4
05

Домашня нутелла за цим рецептом виходить такою ж прекрасною на смак і вигляд, як і магазинний делікатес. Крім того, готується дуже просто, без додаткового нагрівання і інших процесів. Пригощайте цими ласощами своїх домочадців або гостей, і вони неодмінно оцінять ваші старання.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Паста - покроковий рецепт, фото 1 Паста 30 4 2 з 5 - детальніше -
Бил меслен кус - кус по Туніськи - покроковий рецепт, фото 1 Бил меслен кус - кус по Туніськи 120 6 4 з 5 - детальніше -
Цезар з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з куркою 30 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сухофрукти з медои і горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Сухофрукти з медои і горіхами 50 1 3 з 5 - детальніше -
Яблучний оцет домашній - покроковий рецепт, фото 1 Яблучний оцет домашній 30 1 2 з 5 - детальніше -
Печеня з реберець - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з реберець 90 3 3 з 5 - детальніше -