Укр
Рус
Чебуреки Випічка Татарська кухня

Домашні чебуреки з яловичим фаршем

( 4.8182 4 511 11 оцінок)

890 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Домашні чебуреки з яловичим фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Татарська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Домашні чебуреки з яловичим фаршем люблять і дорослі, і діти. Начинка з яловичини нежирна і корисніша, ніж свиняча. Ми додамо до неї мінімум спецій, щоб не перебити натуральний смак м'яса. Але головна перевага цього рецепту — у тісті, яке виходить крихким та повітряним. Завдяки цьому домашні чебуреки з яловичим фаршем виходять настільки смачними, що «відлітають» прямо зі сковорідки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашні чебуреки з яловичим фаршем" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири27.7 гр.
  • Вуглеводи21.5 гр.
  • Калорії369 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Просійте борошно в миску і всипте сіль.

Крок - 1
02

Акуратно відокремте яєчний жовток від білка і відправте в муку.

Крок - 2
03

Влийте воду кімнатної температури та перемішайте продукти. Додайте олію і замісіть пружне тісто на чебуреки.

Крок - 3
04

Сформуйте з нього кулю, викладіть у миску, накрийте харчовою плівкою і дайте відпочити (хвилин 10–15).

Крок - 4
05

Після цього припиліть робочу поверхню борошном і викладіть тісто. Його теж злегка присипте борошном і розкачайте качалкою в тонкий шар. Виріжте з нього кола за кількістю чебуреків.

Крок - 5
06

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, подрібніть кубиками і викладіть у миску.

Крок - 6
07

Петрушку вимийте, дрібно поріжте ножем і відправте до цибулі. Додайте туди ж яловичий фарш, посоліть і поперчіть.

Крок - 7
08

Влийте воду, щоб зробити м'ясо соковитіше. Змішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 8
09

Начинку, що вийшла, викладіть на половинки кіл з тіста. Накрийте її зверху другою половинкою і за допомогою вилки надійно защипніть краї.

Крок - 9
10

Розісмажте на сковороді олію і викладіть туди чебуреки. Смажте до появи рум'яної скоринки з обох боків. Щоб тісто добре просмажилося і придбало потрібну текстуру, олії має бути багато. Вона має покривати заготовки приблизно наполовину.

Крок - 10
11

Готові домашні чебуреки з яловичим фаршем розкладіть порційними тарілками і подавайте на стіл гарячими. Тісто виходить шаруватим і хрустким, а начинка з яловичини ніжною і дуже соковитою. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Фрикадельки з курки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки з курки 75 4 3 з 5 - детальніше -
Бургер класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Бургер класичний рецепт 40 2 2 з 5 - детальніше -
Заготовки сливи на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Заготовки сливи на зиму 65 1 2 з 5 - детальніше -