Укр
Рус
Свинина Другі страви Українська кухня

Домашня ковбаса зі свинини в кишках

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

575 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Домашня ковбаса зі свинини в кишках - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Домашня ковбаса зі свинини в кишках за цим рецептом готується легко і швидко. Зовні вона нагадує смажені сардельки, дуже соковиті і ароматні. Спеції роблять смак свинячої ковбаси пікантним, а додане в фарш біле вино розм'якшує волокна і робить м'ясо м'якше і ніжніше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Домашня ковбаса зі свинини в кишках" (на 100 грам)

  • Білки14.6 гр.
  • Жири17.2 гр.
  • Вуглеводи1.5 гр.
  • Калорії232 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинину вимийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте тонкими смужками.

Крок - 1
02

Зі свинячої грудинки зріжте шкірку, видаліть залишені шматочки ребер і наріжте м'ясо тонкими смужками. Зубчики часнику очистіть від лушпиння.

Крок - 2
03

Підготовлені інгредієнти відправте в чашу подрібнювача і перебийте в однорідний фарш. Він не повинен бути занадто дрібним. Якщо немає подрібнювача, пропустіть м'ясо і часник через м'ясорубку.

Крок - 3
04

Одержаний фарш перекладіть в каструлю. Всипте сіль, солодку паприку і мелений перець чилі. Влийте біле вино (бажано сухе).

Крок - 4
05

Перемішайте інгредієнти до однорідності, накрийте каструлю кришкою і відправте в холодильник на всю ніч. Кишки замочіть у воді, а потім гарненько помийте.

Крок - 5
06

Установіть на м'ясорубку спеціальну насадку для ковбас, натягніть на неї кишку і зав'яжіть протилежний кінець вузлом. Наповніть кишку фаршем. У міру наповнення звертайте ковбасу равликом.

Крок - 6
07

Коли вся кишка наповниться, зав'яжіть вузол на другому кінці. Щільною ниткою перев'яжіть ковбасу в декількох місцях, формуючи своєрідні сардельки. Щоб вони точно не лопнули під час термообробки, проколіть кишку в декількох місцях голкою або зубочисткою.

Крок - 7
08

Утворені ковбаски викладіть на гриль і смажте приблизно по 8 хвилин з кожного боку. Якщо немає гриля, можна посмажити ковбасу на сковороді або запекти в духовці при 200 градусах протягом 30 хвилин. Домашня ковбаса зі свинини в кишках виглядає неймовірно апетитно, а на смак вона ще краще. Подавайте її з рисом, картопляним пюре або овочами. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

М’ясо на аерогрилі - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо на аерогрилі 60 2 3 з 5 - детальніше -
Чанахі - покроковий рецепт, фото 1 Чанахі 120 5 3 з 5 - детальніше -
Ескалоп з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з курячого філе 50 4 3 з 5 - детальніше -
Суп харчо з яловичини з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо з яловичини з рисом 65 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Роли Бостон - покроковий рецепт, фото 1 Роли Бостон 80 4 4 з 5 - детальніше -
Сироп полуничний - покроковий рецепт, фото 1 Сироп полуничний 35 4 3 з 5 - детальніше -
Білий бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Білий бульйон 75 4 3 з 5 - детальніше -